Toyota Rav4 Otomatik 2004 Model 390bin Km'de alınır mı?

clkhkn33

Kilopat
Merhaba, fiyat: 450bin₺. Kilometre Toyota araclar için önemsizdir aslında ama bu arac icin bilinen kronik sıkıntılar var mıdır? Alınır mı? Nelere dikkat etmeli? Otomatik vites ikinci elde tercihim değildir ama bu aracin otomatik şanzımanı problemli midir? Benzin& LPG bu arada. Kaçırma al diyen de var, hiç yanaşma diyen de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum dünyanın en uzun ömürlü araçlarını Japonlar yapar ama neredeyse 400 bin km yol yapmış bir araçtan bahsediyoruz.

Motor ve yürüyen aksamdaki bir çok şey ömrünü doldurmuş olabilir.

Mümkünse tercihin 2015 ve üzeri Kore-Japon araçları olsun. Sanayide çalışıyorum Fransız ve Çin araçlarından uzak durmanı öneririm.

Hocam parça ve usta problemi yaşama ihtimalin var az da olsa ülkemizde çok tutmayan bir model her ne kadar Toyota da olsa motoruna iyice bak satmak gibi bir derdin de olmazsa 2. araba olarak alınır.

2004 Rav4 çok kronik sıkıntısı olan bir araç değildir.
Motor şanzıman ne durumda bilmiyorum ama bakımları düzenli ve düzgün yapıldı ise büyük sıkıntılar yaşamazsınız.
Yüksek km'de japon genel olarak üzmez.
Ancak dediğim gibi, geçmişi ne durumda aracın, bunca yıl bakımları ne sıklıkta ve nasıl yapıldı?
Zamanında ve düzgün yapıldı ise, hor kullanılmamış bir araç ise alınabilir.

Gorusleriniz çok değerli benim için. 450bin ₺ bütçem var. Düşük km güzel araç bulamıyorum. Renault Fluence privilege 2011 otomatik buldum 330bin km'de tanidiktan. Şanzımanı sorun cikarmamis su ana kadar ama bende sorun cikarirsa diye korkuyorum. Al diyen var alma diyen var. Butceme uygun arac tavsiyesi olan varsa açığım.

Gorusleriniz çok değerli benim için. 450bin ₺ bütçem var. Düşük km güzel araç bulamıyorum. Renault Fluence privilege 2011 otomatik buldum 330bin Km'de tanidiktan. Şanzımanı sorun cikarmamis su ana kadar ama bende sorun cikarirsa diye korkuyorum. Al diyen var alma diyen var. Butceme uygun arac tavsiyesi olan varsa açığım.

450 bin bütçede otomatik araban çok manuel bakmakta fayda var. Otomatikler hem pahalı manuellere nazaran hem de çok seçeneğin olmuyor. Masraf konusundada manuel daha ucuza halledersin.

Hocam ben geçenlerde Volvo S40 aldım. 1.8 otomatik 2001 model. 1. nesil S40 oluyor. 260 Bin km'de. 7 bin km önce de sıfır motor yapılmış. 1000 Km yol yapmışımdır aldığımdan beri, şuanlık sıkıntı çıkartmadı.

Allah için güzel araç, 4 cam otomatik, otomatik vites falan ama yakıt 100 km'de 12-13 Litre civarı. Lpg var ama kullanmıyorum.

Evin 2. aracı olduğu için uyguna da bulmuştum ani bir kararla 280 Bin TL'ye aldım aracı.
O bütçe ile 1. nesil S40 ya da V40 bakabilirsiniz. 2003-2004 model çok güzel S40 ilanları mevcut sarı sitede.

Tabi yaşadığınız şehirde Volvo ustası varsa eğer, yoksa sorun yaşayabilirsiniz. Her usta el sürmez Volvo'ya.

Parçaları Ankara ve İstanbul'da rahat bulunuyor. Parça sorunu yok, ama usta sorunu şehre göre değişiyor.

Tabi aldıktan sonra son sahibi olma ihtimalinizde var. Piyasası hiç yok. Zaten sahibinden de biraz arama yaparsanız 2004 yıl ve altı S40 ve V40'ların fiyatlarının uygun olduğunu görürsünüz.

Son sahibi olmak istemiyorsanız Japon grubu öneririm.

Örnek olarak bu kasa Civicler iyidir. Güvenlik paket olarak geçer bunlar. Piyasası da Volvo'ya göre çok hızlıdır. Motorları da sağlamdır. Ustası da parçası da çoktur. Sahibini genel olarak üzmez, birde temizi bakımlısı denk geldi mi tadından yenmez.

Diğer tavsiyem de Mitsubishi Lancer'dır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı