Toz deterjanla mouse pad yıkamak zarar verir mi?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Mouse pad yıkadım bir şey olur mu? Scarcow'un videosundaki gibi yaptım, toz deterjan döktüm. Şimdi parlıyor arasında mı kaldı? Ne yapmalıyım? Korkuyorum.

Mouse pad yıkadım bir şey olur mu? Scarcow'un videosundaki gibi yaptım, toz deterjan döktüm. Şimdi parlıyor arasında mı kaldı? Ne yapmalıyım? Korkuyorum.

Hocam, halı yıkar gibi OMO döküp fırçalamadınız umarım? Mousepad'iniz nasıl bir yapıda, ucuz mal mı iyi mal mı bilmiyoruz. Ucuz mal falansa yıkamayı geçin, ıslak mendille ufak silmeniz lazım.

Hocam, halı yıkar gibi OMO döküp fırçalamadınız umarım? Mousepad'iniz nasıl bir yapıda, ucuz mal mı iyi mal mı bilmiyoruz. Ucuz mal falansa yıkamayı geçin, ıslak mendille ufak silmeniz lazım.
Spirit of Aim Hybrid. Markasını bilmediğim deterjan kullandım, markasını annem biliyordur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu uyguladım.

Hocam ben sampuan ile yıkıyordum kurulamak için bir havluya sar mousepadi dürüm gibi sonra
kuvvet uygula 2 3 saat balkonda beklet veya güneş alan bir yerde ama iyice durula.

Hocam ben sampuan ile yıkıyordum kurulamak için bir havluya sar mousepadi dürüm gibi sonra
kuvvet uygula 2 3 saat balkonda beklet veya güneş alan bir yerde ama iyice durula.
Suyun altına koyup temiz bir süngerin yumuşak tarafıyla silerek durulayabilirsiniz.
Yepyeni gibi oldu sorun yok şuan.

Bende bugün yikayacagim toz camasir deterjanı ile ama size bir sorum olacak direk toz camaşır deterjanini mousepade döküp ovalamaya mi başladınız yoksa azicik suyla islatip öyle mi mousepade döktünüz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı