Toz torbasız elektrikli süpürge neden var?

Itechin.g

Megapat
Katılım
18 Aralık 2017
Mesajlar
6.474
Makaleler
3
Çözümler
15
Evet telefonların tablet boyutundaki ekranlarına laf ettikten sonra bu sefer de elektrikli süpürge var ama toz torbasız olanları. Bu lanet şeyden ev halkı 2 defa aldı. 2. kez alırken yalvardım resmen toz torbalı alın diye, ama anlık olarak A101 de ucuz diye yine aldılar 3 yıldır çıt çıkartmadı(ne yazık ki). Gerçekten bu cihaz neden var anlam veremedim. Süpürge dediğimiz aletin amacı evi ve evde yaşayanları, toz ve pislikten uzak tutmak değil mi? Yani bu insanı toz ve pisliğe daha çok yakınlaştırıyor. Yani yapılırken hiç kimse "abi bu süpürgenin temel amacına aykırı" demedi mi?
 
Ben de şu süpürgeye aşırı gıcığım. Çalışınca sanki evde warexli Honda Civic egzoz patlatıyor. Sağır etti beni. Evlat olsa sevilmez.
 

Dosya Ekleri

  • 3623AAC6-8E5B-40EC-9896-CF1BC1BD058E.jpeg
    3623AAC6-8E5B-40EC-9896-CF1BC1BD058E.jpeg
    72 KB · Görüntüleme: 27
O toz torbasız olduğu için değil de süpürgenin filtreleri kalitesiz olduğu için olabilir. Sağlam bir HEPA filtreye sahip cihazda kullanırken sorun yaşamazsınız. Keza toz torbalı olup da torbası kalitesiz olan süpürgelerde de kötü deneyim yaşayabilirsiniz. Eğer ikisinin de kaliteli olduğu düşünülürse tek farkı boşaltırken oluşuyor ki o da kullanana ve modele (Dyson tarzı cihazlarda o da pek sorun değil mesela) göre değişiklik gösteriyor ama boşaltırken de hijyene önem veriyorsanız kaliteli bir torbaya sahip süpürge (toz tutuşu açısından) elbette daha temiz olacaktır. Torbasızların boşaltımda sorun çıkarması sebebiyle alternatif olarak su filtreli olanlar da var.
 
O sulu olanlar da kötü gerçekten en iyisi o toz torbalılar biz kaç yıldır Siemens dynapower xxl 2500W elektrikli süpürgesini kullanıyoruz.
Ama dyson gibi toz torbalı olanlar iyi gibi.
 

Geri
Yukarı