Kısa-orta uzunlukta düz saçım var ve dağınık bir görünüm için.
Morfose milky köpük + agiva 02 toz wax ikilisini kullanmaya başladım haftada 5 gün okula giderken kullanıyorum.
Sorum şu: Bu ürünleri kullanınca akşam saçımı mutlaka yıkamam gerekiyor ürünlerin saçımdan çıkması için.
Ama her gün şampuan kullanmak saçlarımı daha hızlı yağlandırıyor diye biliyorum yani aralıklı şampuanla yıkayan birisi 1 haftaya bir şampuanla yıkayıp saçları yağlanmazken her gün yıkayan birinin saçı 2 güne bir yağlanıyor diye biliyorum ve bende de böyle oluyor.
Sadece suyla yıkamak toz waxı tamamen çıkarmıyor.
Sizce doğru yöntem ne?
• Toz wax kullandığımız günlerde çok az şampuan kullanmak yeterli olur mu?
• Her gün normal şampuanla yıkamak gerçekten yağlanmayı artırır mı?
• Ürünsüz günlerde sadece su kullanmak mantıklı mı?
• Saçı yağlandırmadan waxı çıkarmanın daha iyi bir yolu var mı?
Bu kombinasyonu kullanan veya saç yağlanma dengesini oturtmuş olanların.
Önerilerine ihtiyacım var fakat bu ikiliyi kullanmak yerine başka önerilerede açığım.
Morfose milky köpük + agiva 02 toz wax ikilisini kullanmaya başladım haftada 5 gün okula giderken kullanıyorum.
Sorum şu: Bu ürünleri kullanınca akşam saçımı mutlaka yıkamam gerekiyor ürünlerin saçımdan çıkması için.
Ama her gün şampuan kullanmak saçlarımı daha hızlı yağlandırıyor diye biliyorum yani aralıklı şampuanla yıkayan birisi 1 haftaya bir şampuanla yıkayıp saçları yağlanmazken her gün yıkayan birinin saçı 2 güne bir yağlanıyor diye biliyorum ve bende de böyle oluyor.
Sadece suyla yıkamak toz waxı tamamen çıkarmıyor.
Sizce doğru yöntem ne?
• Toz wax kullandığımız günlerde çok az şampuan kullanmak yeterli olur mu?
• Her gün normal şampuanla yıkamak gerçekten yağlanmayı artırır mı?
• Ürünsüz günlerde sadece su kullanmak mantıklı mı?
• Saçı yağlandırmadan waxı çıkarmanın daha iyi bir yolu var mı?
Bu kombinasyonu kullanan veya saç yağlanma dengesini oturtmuş olanların.
Önerilerine ihtiyacım var fakat bu ikiliyi kullanmak yerine başka önerilerede açığım.