TP-Link 5.0 Nano mu yoksa Mini mi?

hEgemen

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda AirPods'larımı kullanmak için ve telefonumu bağlamak için istiyorum. Ekstra Bluetooth'lu şu an bağlayacağım bir aygıt yok istediğim şeyler oda içinde kulaklıkta ses düzgün iletilsin ve mümkün olan en düşük gecikme olsun. Bu fiyat bandının üstüne çıkabileceğimi çok zannetmiyorum. Ürünlerin linki bir de ekstra olarak bir modelini daha buldum aralarındaki 100 200 TL'lik farkın sebebini anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Nano model
Mini model
Bir de Plus modeli varmış: https://www.amazon.com.tr/TP-Link-U...aa1-4299-9ce8-92b483344cb2&pd_rd_i=B0DHJHMHFS

Abi aklında bulunsun, Bluetooth'ta mikrofon kullanmak istersen, ses kalitesinde çok büyük kayıp yaşayacaksın. Bu Windows ile alakalı daha adamakıllı çözümü de yok, benim bildiğim.

Abi aklında bulunsun, Bluetooth'ta mikrofon kullanmak istersen, ses kalitesinde çok büyük kayıp yaşayacaksın. Bu Windows ile alakalı daha adamakıllı çözümü de yok, benim bildiğim.

Kablolu kulak üstü kulaklığım var ama bazen AirPods'un rahatlığınıda yaşamak istiyorum bilgisayar başında o yüzden böyle bir şey bakıyorum açıkçası mikrofon açısından zaten dışarıda falan da sıkınıtılı AirPods'lar IPhone'ye bağlamama rağmen.

5.3 mercry al onda TP-Link zaten. Yan marka. Antenli olan Plus da iyi menzile mutlaka faydası olur. Ama anteni olmasa da sıkıntı çıkacağını sanmam.

Teşekkürler galiba bunu alacağım ama TP-Link'in sitesinde bunu galiba iki versiyonu varmış tekinde 5.3 olan ben bunu da o sandım ürün açıklamasında öyle yazıyor diye ama başka bir yerindede 5 yazıyor V1 mi V2 mi olduğunu nasıl anlarım?

Teşekkürler galiba bunu alacağım ama TP-Link'in sitesinde bunu galiba iki versiyonu varmış tekinde 5.3 olan ben bunu da o sandım ürün açıklamasında öyle yazıyor diye ama başka bir yerindede 5 yazıyor V1 mi V2 mi olduğunu nasıl anlarım?

Amazon'un üstüne 5 yazmasına rağmen birçok kişiye 5.3 gitmiş yorumlara baktığımda sipariş vermiştim iade edip diğerini alayım mı yoksa bekleyeyim gelince 5 gelirse iade edip göndereyim mi? 5 ve 5.3 dışında çok bir farkı var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı