vazquezz Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #1 Dostlar, yeni bir dongle aldım. TP-Link 5.3 dongle kullanıyorum. Kulaklığım Redmi Buds 6 Active. Bluetooth seçeneği geliyor, kulaklığımı buluyor ama 'bağlanıyor' diyor, sonra bağlanmıyor. Nasıl çözebilirim?
Dostlar, yeni bir dongle aldım. TP-Link 5.3 dongle kullanıyorum. Kulaklığım Redmi Buds 6 Active. Bluetooth seçeneği geliyor, kulaklığımı buluyor ama 'bağlanıyor' diyor, sonra bağlanmıyor. Nasıl çözebilirim?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 17 Temmuz 2025 #2 Telefonun yanında mı? Kulaklığını bilgisayara bağlayacağın an, kulaklık telefonuna bağlanıyor olabilir. Dün aynı olayı yaşadım çünkü. Artı 0 Eksi
Telefonun yanında mı? Kulaklığını bilgisayara bağlayacağın an, kulaklık telefonuna bağlanıyor olabilir. Dün aynı olayı yaşadım çünkü.
KS KS vazquezz Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #3 meakJK dedi: Telefonun yanında mı? Kulaklığını bilgisayara bağlayacağın an, kulaklık telefonuna bağlanıyor olabilir. Dün aynı olayı yaşadım çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle sanmıştım ilk başta fakat öyle de değil. Telefonun bluetooth özelliğini kapattım gene bağlanmıyor. Artı 0 Eksi
meakJK dedi: Telefonun yanında mı? Kulaklığını bilgisayara bağlayacağın an, kulaklık telefonuna bağlanıyor olabilir. Dün aynı olayı yaşadım çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle sanmıştım ilk başta fakat öyle de değil. Telefonun bluetooth özelliğini kapattım gene bağlanmıyor.