TP-Link 8961ND Modem Hızı Nasıldır?

yhenn

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
Başlıkta belirttiğim modem ile kaç Mbps hız alabilirim? Yakında Netspeede geçmeyi düşünüyorum. 75 Mbps'ye kadar hız ve 4 Mbps'e Kadar Upload alabileceğim paketi kullanmayı düşünüyorum. Bu modem işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ürünün açıklama kısmında "300 Mbps ADSL2" gibi bir ibare bulunuyor. Bu ne ifade ediyor biliyor musunuz?

Hocam ürünün açıklama kısmında "300 Mbps ADSL2" gibi bir ibare bulunuyor. Bu ne ifade ediyor biliyor musunuz?
Siz VDSL kullanacaksınız bu yüzden bu modem sizin ihtiyacınızı karşılamaz. ADSL bağlantıda max 16 MBPS alabilirsiniz. Siz 75 MBPS diyorsunuz. Ayrıca bu modem iyi bir modem değil bende kullandım ve sizi sinir eder benden söylemesi çekim gücü sıradan modemlerden farkı yok. Size tavsiyem güzel kaliteli 5GHZ Wifi kanalı kullanan çekimi güçlü bir modem almanız.
Sonra buraya gelip modem çekmiyor diye konu açarsın.

Siz VDSL kullanacaksınız bu yüzden bu modem sizin ihtiyacınızı karşılamaz. ADSL bağlantıda max 16 MBPS alabilirsiniz. Siz 75 MBPS diyorsunuz. Ayrıca bu modem iyi bir modem değil bende kullandım ve sizi sinir eder benden söylemesi çekim gücü sıradan modemlerden farkı yok. Size tavsiyem güzel kaliteli 5GHZ Wifi kanalı kullanan çekimi güçlü bir modem almanız.
Sonra buraya gelip modem çekmiyor diye konu açarsın.

Kuzenimde boşta "Huawei HG655d" modem var. Bu sizce ihtiyacımı karşılayabilir mi?

Evet karşılar Vdsl desteği mevcut.
Peki bu modemi TTNET dışında başka bir ISS ile kullanabilir miyim? Şu açıdan soruyorum, modem arayüzüne girerken bile pw kısmına "ttnet" yazıp giriyoruz. Sonuçta TTNET vermiş bu modemi.

Peki bu modemi TTNET dışında başka bir ISS ile kullanabilir miyim? Şu açıdan soruyorum, modem arayüzüne girerken bile pw kısmına "ttnet" yazıp giriyoruz. Sonuçta TTNET vermiş bu modemi.
Evet kullanabiliyorsunuz hatta modem ilk kurulum aşamasında size seçenek veriyor farklı bir sağlayıcıda kullanmak isterseniz buna tıklayın diye ama o modemin root şifresini bulmanız gerekiyor yoksa modeminizin ramini ve işlem gücünü sömüren servis sağlayıcısı protokollerini kapatamazsınız.

Evet kullanabiliyorsunuz hatta modem ilk kurulum aşamasında size seçenek veriyor farklı bir sağlayıcıda kullanmak isterseniz buna tıklayın diye ama o modemin root şifresini bulmanız gerekiyor yoksa modeminizin ramini ve işlem gücünü sömüren servis sağlayıcısı protokollerini kapatamazsınız.
Hocam birşey daha kafama takıldı, şimdi ben eve gelen telefon kablosunu Adsl splitter ile kullanıyorum. Paket değişikliğinden sonra Vdsl splitter mı almam gerekecek? Yada splittera hiç gerek kalmadan direk kabloyu yeni modeme taksam sıkıntı olur mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı