TP-Link AC 1200 VC220 G2u arayüz sorunu

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
Türk Telekom'dan TP-Link AC 1200 VC 220 G2u modem satın aldım, modemin ara yüzüne girdiğimde "Ayni anda yalnızca bir aygıt giriş yapabilir" şeklinde aşağıdaki görselde görülen uyarıyı alıyorum, ancak ben bilgisayarımda görselde sözü geçen diğer aygıt nedir bulamadım, bu arada telefonlarımda 2.4 GHz girişi yapabildiğim hale bilgisayar da giremiyorum ama 5 GHz de hiç sorun yok.
Görseldeki uyarı ile ilgisi olabilir mi? ya da ben mi yanlış bir şey yapıyorum.
Teşekkürler.
Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleme:
Türk Telekom'dan TP-Link AC 1200 vc 220 g2u modem satın aldım, modemin ara yüzüne girdiğimde "ayni anda yalnızca bir aygıt giriş yapabilir" şeklinde aşağıdaki görselde görülen uyarıyı alıyorum, ancak ben bilgisayarımda görselde sözü geçen diğer aygıt nedir bulamadım, bu arada telefonlarımda 2.4 GHz girişi yapabildiğim hale bilgisayar da giremiyorum ama 5 GHz de hiç sorun yok.
Görseldeki uyarı ile ilgisi olabilir mi? Ya da ben mi yanlış bir şey yapıyorum.
Teşekkürler.Eki Görüntüle 1136081

Kontrol etmeniz gerekenler;
- Başka bir cihaz bağlımı ( varsa mobil uygulama vs. )
- Modeme virüs bulaşma ihtimali var mı ( düşük ihtimal olsa da reklam virüsleri vs. modemi kitleyebiliyor. )
Olmadı bir reset atın ve diğer cihazları kapatın. Sadece 1 cihaz bağlı olsun ve öyle deneyin. Sonucu yazarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı