TP-Link AC1200 modem iyi mi?

564803

Hectopat
TP-Link AC1200 modemi ne yazık ki araştırmadan aldım. Bu modem hakkında şikayetvar sitesinde bir sürü bağlantı sorunu şikayetleri var. Kutusunu daha açmadım. Bu modemi kullanan varsa deneyimlerini yazarsa sevinirim. Aksi takdirde iade edip başka marka alacağım.

TP-Link AC1200 modemi ne yazık ki araştırmadan aldım. Bu modem hakkında şikayetvar sitesinde bir sürü bağlantı sorunu şikayetleri var. Kutusunu daha açmadım. Bu modemi kullanan varsa deneyimlerini yazarsa sevinirim. Aksi takdirde iade edip başka marka alacağım.
Ne kadar bir fiyata aldınız hocam?

İnternetten mi aldınız?

Ben evde kullanıyorum. Kablolu olarak ana modemden bağladım bütün eve dağıtıyor. Kablolu olarak bilgisayarda bir sorun yok hız veya ping ana modemde neyse o. Ama kablosuz bağlantı ara sıra yavaşlıyor. Telefonun Wi-Fi kapatıp açıyorum hız düzeliyor. Modem kaynaklı bir sorun başka modemlerde bunu yapmıyor telefonum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı