TP-Link AC1200 modem kurulumu yapılamıyor

Yer
Tottenham
10 yıllık modem sonrası bugün TP-Link AC1200 modelini aldım. Modemi kurulum için hem kitapçığını okudum hem videosunu da izledim ama bir şekilde kuramadım. Kitapçığında yazdığına göre modeme ana hattan gelen internet kablosunu taktıktan sonra LAN kablosu ile PC'ye bağlayınca direkt olarak internet gelmesi lazımdı ama gelmedi. İkinci yöntem olarak da kablosuz bağlanayım dedim, onda da kablosuz ağın şifresini giriyorum, şifresi doğru ağa giriyor ama "internet olmadan bağlı" hatası alıyorum onda da. Neyi yanlış yapıyorum?

Dosya Ekleri

• 20250421_130233.jpg
    20250421_130233.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 79
Tamam modem kurulumu yap ve gelişmeleri bildir.
Bazı operatörlerle uyumlu olabilir. Belki de sizin operatörle otomatik kurulum yapılmıyordur. Modeme telefon hattını takın. Etnernet kablosu ile modemi bilgisayar yada laptop a bağlayın. Bilgisayarda internet tarayıcısı adres alanını 192.168.1.1 yazıp entere basın. Kurulum işlemleri başlarsa. İss adı. İss kullanıcı ve şifre vb gibi bilgileri girince netin gelmesi lazım. Kurulum bilgileri giriş ekranı yerine,
Arayüz giriş ekranını gelirse, admin ve admin şifresini (kitapçıkta yazıyordur) girin.
Arayüzde net bağlantısı yapmak için ilgili linkli seçip (kitapçıkta vardır) kullanıcı sifre ve başka bilgiler istiyorsa onları girip kaydettiğinizde netiniz gelecektir.
Teşekkür ederim hocam hepinize kurdum sonunda oldu. Bu modem kurulumu konusunda baya cahil kalmışım en son 2015'te kurulum yapmıştık :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı