TP-Link AC1200 modeme internet gelmiyor

ramazan çevik

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, ben bir modem satın aldım, TP-Link AC1200. eski modemin, Türk Telekom'un beyaz bir modemi vardı, çok isinmasindan dolayi bunu satın aldım ama ne yapdiysam modeme internet gelmedi. Eski modemi takıyorum, ona geliyor ama AC1200'e gelmiyor.

Reset attım, her şeyi yaptım aöa yok. Buna internet nasıl gelir acaba?

Kurulumu doğru yaptığınızdan emin misiniz? Youtube'da kurulum aşamaları var. Doğru yaptıktan sonra Türknet kullanıcı adı ve şifrenizi doğru yere yazıp kontrol edin. Gelmesi lazım. Aksi takdire İSS ile iletişime geçin hatlarda sorun olabilir.

Kurulumu doğru yaptığınızdan emin misiniz? YouTube'da kurulum aşamaları var. Doğru yaptıktan sonra TurkNet kullanıcı adı ve şifrenizi doğru yere yazıp kontrol edin. Gelmesi lazım. Aksi takdire ISS ile iletişime geçin hatlarda sorun olabilir.

Kanka TurkNet modemi bizden almadınız için bir şey yapamıyoruz deyip kapatıyor telefonu 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı