TP-Link AC1200 uzak masaüstü için port açma kısmı nasıl doldurulmalı?

AsheaN

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, iş yerindeki bilgisayarım ile evde bulunan bilgisayarımı kontrol etmek istiyorum. Araştırmalarıma göre rdm ile bu yapılabiliyormuş. Evdeki modemime port açmam gerekiyor. TP-Link AC1200 modem kullanıyorum. Statik IP adresim yok fakat sorun değil her seferinde IP adresimi güncelleyebilirim. Görselde işaretlediğim kısımlara ne yazmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.

1698675144282.jpeg

Herkese merhaba, iş yerindeki bilgisayarım ile evde bulunan bilgisayarımı kontrol etmek istiyorum. Araştırmalarıma göre rdm ile bu yapılabiliyormuş. Evdeki modemime port açmam gerekiyor. TP-Link AC1200 modem kullanıyorum. Statik IP adresim yok fakat sorun değil her seferinde IP adresimi güncelleyebilirim. Görselde işaretlediğim kısımlara ne yazmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1996791

RDP portu 3389 1. Ciye 3389 3. ciyede 3389 girceksin sonra kaydet bu kadar.

RDP portu 3389 1. ciye 3389 3. ciyede 3389 girceksin sonra kaydet bu kadar.

Hocam merhaba, dediğiniz gibi yaptım, mobil internet bağlantılı diğer laptopumdan uzak masaüstü uygulamasıda IP kısmına bağlanacağım bilgisayarın ip adresini yazdım sonuna da “:3389”(regedit’ten kontol ettim orada da 3389 yazıyor) yazdım fakat giriş yapamadım. Hangi kısmı yanlış yapıyorum, bir türlü bulamadım.

Hocam merhaba, dediğiniz gibi yaptım, mobil internet bağlantılı diğer laptopumdan uzak masaüstü uygulamasıda IP kısmına bağlanacağım bilgisayarın IP adresini yazdım sonuna da “:3389”(Regedit'ten kontol ettim orada da 3389 yazıyor) yazdım fakat giriş yapamadım. Hangi kısmı yanlış yapıyorum, bir türlü bulamadım.

Çözdün mü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı