Çözüldü TP-Link Archer C50 nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
İnternet iyi çekmediği için TP-Link Archer C50 aldık. Nasıl kurulduğunu tam anlamadım. Önceki modeme mi bağlayacağız yoksa direkt olarak mı bağlayacağız?

Çözüm
Sorunu çözmenize sevindim hocam.
Çözüm Access Point şeklinde bağlanmak için Operasyon Modunun Access Point'te seçili olması, diğer modemin LAN girişine takılan kablonun Router'in WAN girişine kablonun takılıp internete erişilmesi.
Önceki konunuzda kablosuz bir şekilde menzil genişletici olarak kullanmak istediğinizi söylemiştiniz. Bunun için modem ayarlarına girin. Operation Mode'den Range Extender kısmını seçin. Daha sonra eski modeminize bağlanarak bağlantıyı sağlayın.

İçinden çıkan güç kablosunu takıp şifresini girmem yeterli yani. Önceki modemi takmama gerek yok.

Tether uygulaması sayesinde kurulumunu yaptım, mod olarak kablosuz router seçili ama kablosuz internet bağlantısı yok. Şu anda ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
İçinden çıkan güç kablosunu takıp şifresini girmem yeterli yani. Önceki modemi takmama gerek yok.

Tether uygulaması sayesinde kurulumunu yaptım, mod olarak kablosuz router seçili ama kablosuz internet bağlantısı yok. Şu anda ne yapmam gerekiyor?
Tether uygulamasında Range Extender seçeneğini görebiliyor musunuz?

Range extender modu var onu seçtim ama internet gelmedi modemden hala.

Yeni aldığım routere sadece güç kablosu bağlı eski olana ise hem dsl hem güç kablosu bağlı.Eski olanda güç ve interner var ama yenisinde hala yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-13-18-47-54-642_com.tplink.tether.jpg
    Screenshot_2024-10-13-18-47-54-642_com.tplink.tether.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 95
Tether deki modemizin kablosuz ayarlarını ayarladığımız bölümden bahsediyorum ben hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Referans video vereyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı