TP-Link Archer C60 router internete bağlanmıyor

• Konuyu başlatan dikew
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.336

dikew

Hectopat
Daha fazla  
Modem bulunduğum odada çekmediği için bu routerı kullanıyordum fakat bu sabah routerın LED'i kırmızı yanıyordu. Routerı yeniden kurmaya çalıştım tekrar kurulum yaparken son yerde sürekli hata veriyor. Ne olduğunu anlamadım belki portları bozuşmuştur ya da başka bir sorun vardır bulamadım.

Dosya Ekleri

• 20220106_140409.jpg
    20220106_140409.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 68
Modem bulunduğum odada çekmediği için bu routerı kullanıyordum fakat bu sabah routerın LED'i kırmızı yanıyordu. Routerı yeniden kurmaya çalıştım tekrar kurulum yaparken son yerde sürekli hata veriyor. Ne olduğunu anlamadım belki portları bozuşmuştur ya da başka bir sorun vardır bulamadım.
Modemin arayüzüne girip bir kontrol edin bağlantı kısmında sıkıntı var mı diye, aynı işlemi router arayüzünden de kontrol edin. Halen sorun devam ediyorsa internet servis sağlayıcınızı arayıp durumunuzu anlatın, onlar sizi yönlendirecektir.

Modemin arayüzüne girip bir kontrol edin bağlantı kısmında sıkıntı var mı diye, aynı işlemi router arayüzünden de kontrol edin. Halen sorun devam ediyorsa internet servis sağlayıcınızı arayıp durumunuzu anlatın, onlar sizi yönlendirecektir.
Router arayüzüne girince internet kısmında ünlem işareti var. Az önce modem arayüzüne girmeye çalıştım fakat giremedim şifremi kabul etmedi doğru olduğu halde anlamadım.

Arayüze girdim fakat pek bir şey anlamıyorum internet bağlantısı da böyle görünüyor.

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    55,9 KB · Görüntüleme: 74

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı