TP-Link Archer T2U Plus Wi-Fi adaptörü çalışmıyor

thelogend

Hectopat
Daha fazla  
"TP-Link Archer T2U Plus" adaptörünü kullanıyorum. 1-2 haftadır bilgisayarımı açmamıştım, açtıktan sonra bilgisayarımın hiçbir Wi-Fi ağını görmediğini fark ettim. Sorun gidericiyi çalıştırdığımda, "takılı bir ağ bağdaştırıcısı yok" gibi bir şey diyor. 1-2 hafta önce sorunsuz kullanıyordum ve bu süre içinde adaptöre hiç dokunmadım. Sizce sorun ne olabilir?

Adaptörü tak çıkar yaparken bilgisayarıma bağlı olan bütün cihazların ışıkları gidiyor ve geri geliyor bazen bazı cihazlarım yeniden başlayana kadar çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bende de aynı sorun var, az önce bilgisayarın içini temizlik yaptım, şimdi bilgisayar görmüyor, başka USB taktım anında algılıyor fakat bunu algılamıyor bile.

İlk satın aldığım zaman kurmuştum zaten, bozulma sonrası kurmaya çalıştığım da cihazı görmediği için setup hata veriyordu.
Farklı bir USB portuna takıp deneyin. Eğer hâlâ sorun çıkarıyorsa driverları silin. Ardından Windows'un cihaz driverlarını güncellemesini kapatıp driverları tekrar kurun.

Farklı bir USB portuna takıp deneyin. Eğer hâlâ sorun çıkarıyorsa driverları silin. Ardından Windows'un cihaz driverlarını güncellemesini kapatıp driverları tekrar kurun.

O dediklerinizin hepsini yapmıştım sanırım + cihazın aynısından satın aldım şu an yeni cihazı kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı