Tam olarak o özelliklere sahibim. Tek eksi gözlük kullanıyor olmam. Gözlük bozar mı havasını?Çene hattın keskin ve saçın dalgalı/kıvırcık olursa yakışır diye bir söylem vardı.
Aynı sorunu yaşıyorum, gözlük kafa yapına uymuyorsa benimki gibi bozabilir. Gözlüğü gerektiği zaman nadiren takmayı düşünüyorum bende.Tam olarak o özelliklere sahibim. Tek eksi gözlük kullanıyor olmam. Gözlük bozar mı havasını?
Maalesef okula gidiyorum gözlük şart. Gözlüğün bana yakıştığını söylüyorlar. Siz denediniz mi?Aynı sorunu yaşıyorum, gözlük kafa yapına uymuyorsa benimki gibi bozabilir. Gözlüğü gerektiği zaman nadiren takmayı düşünüyorum bende.
Bende okula gidiyorum ama niye şart sizin için onu anlamadım pek. Tatilden sonra başlıcam bırakmayı, sınıfımda bir kız var ilk sene takıyordu, bıraktı takmayı gözlüksüz hali normal geliyor bana mesela. Bir süre sonra alışırlar diye düşünüyorum. Size yakışıyorsa takın bence bana yakışmadığı için bırakmayı düşünüyorum.Maalesef okula gidiyorum gözlük şart. Gözlüğün bana yakıştığını söylüyorlar. Siz denediniz mi?
Hocam görmüyorum ben gözlük numaram orta. Gözlüğü çıkarsam hiçbir şey göremem derste.Bende okula gidiyorum ama niye şart sizin için onu anlamadım pek. Tatilden sonra başlıcam bırakmayı, sınıfımda bir kız var ilk sene takıyordu, bıraktı takmayı gözlüksüz hali normal geliyor bana mesela. Bir süre sonra alışırlar diye düşünüyorum. Size yakışıyorsa takın bence bana yakışmadığı için bırakmayı düşünüyorum.
Vallahi benimkide 2.5 numara, tahtaya bakmıyorum derste ondan dolayı sıkıntı yaratmıyor bana, sadece teneffüste kimin kim olduğunu karıştırırım o sıkıntı.Hocam görmüyorum ben gözlük numaram orta. Gözlüğü çıkarsam hiçbir şey göremem derste.
Fotoğraftaki gibi mi yaptırdınız hocam ayıptır sorması?Çok güzel yakışır. Ben bugün yaptırdım mükemmel oldu. Endişelenmeyin, yaptırın. Size de yakışacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.