Mullet tıraşının yakışıp yakışmayacağı nasıl anlaşılır?

wexiss959

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Mullet tıraşı yaptırmak istiyorum ama yakışmazsa ne yapacağım diye düşünüyorum. Kulaklarım büyük sayılır, yüz hattım oval ama kemikli yüzüm var, jawlinem belli oluyor. Denemekten zarar gelir mi sizce?
1762797194049.png
1762797370001.png

Maalesef okula gidiyorum gözlük şart. Gözlüğün bana yakıştığını söylüyorlar. Siz denediniz mi?
Bende okula gidiyorum ama niye şart sizin için onu anlamadım pek. Tatilden sonra başlıcam bırakmayı, sınıfımda bir kız var ilk sene takıyordu, bıraktı takmayı gözlüksüz hali normal geliyor bana mesela. Bir süre sonra alışırlar diye düşünüyorum. Size yakışıyorsa takın bence bana yakışmadığı için bırakmayı düşünüyorum.

Bende okula gidiyorum ama niye şart sizin için onu anlamadım pek. Tatilden sonra başlıcam bırakmayı, sınıfımda bir kız var ilk sene takıyordu, bıraktı takmayı gözlüksüz hali normal geliyor bana mesela. Bir süre sonra alışırlar diye düşünüyorum. Size yakışıyorsa takın bence bana yakışmadığı için bırakmayı düşünüyorum.
Hocam görmüyorum ben gözlük numaram orta. Gözlüğü çıkarsam hiçbir şey göremem derste.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı