TP-Link Archer t4u AC1300MBps Wi-Fi adaptörü alınır mı?

Peki şuan internete nasıl veya neyle bağlanıyorsunuz?
Şöyle anlatayım, şu an ehternet kablosu ile bağlanıyorum ama oda değiştirmeyi planlıyorum bilgisayarı da o odaya taşıyacağım ama o odaya kablo gitmiyor ve kablo çekersek çok ayakaltı olucağı için evdekiler de rahatsız olur. Bunun için adaptör arıyorum ve adaptörü bulduktan sonra odayı değiştireceğim. 2 haftadır hala karar veremedim adaptör konusuna.

Şöyle anlatayım, şu an ehternet kablosu ile bağlanıyorum ama oda değiştirmeyi planlıyorum bilgisayarı da o odaya taşıyacağım ama o odaya kablo gitmiyor ve kablo çekersek çok ayakaltı olucağı için evdekiler de rahatsız olur. Bunun için adaptör arıyorum ve adaptörü bulduktan sonra odayı değiştireceğim. 2 haftadır hala karar veremedim adaptör konusuna.
Anladım. Eğer acil ise telefonunuzu kablo aracılığıyla bilgisayara bağlayıp tıpkı ethernete bağlanıyormuşçasına kullanabilirsiniz. Telefonunuzun marka/modeli nedir?

Acil değil ama bahsettiğiniz yöntemi biliyorum. Bir keresinde internet 2 günlüğüne kesildiğinde onu uygulamıştım ama bayağı fazla internet harcıyor. 1 hafta kullansam 15 20 gb gider gibi rahat.

Acil değil ama bahsettiğiniz yöntemi biliyorum. Bir keresinde internet 2 günlüğüne kesildiğinde onu uygulamıştım ama bayağı fazla internet harcıyor. 1 hafta kullansam 15 20 gb gider gibi rahat.
Mobil verinizi kullanmak zorunda değilsiniz ki. Ben 6 aydır bu şekilde kullanıyorum. Telefon Wi-Fi'de bağlı iken de USB aracılığıyla bağlayabiliyorsunuz.

Mobil verinizi kullanmak zorunda değilsiniz ki. Ben 6 aydır bu şekilde kullanıyorum. Telefon Wi-Fi'de bağlı iken de USB aracılığıyla bağlayabiliyorsunuz.
Nasıl ya. Bunu ilk defa duyuyorum valla hocam. Şu an bayağı merak ettim az sonra deneyeceğim ama nasıl yapılıyor tam bilmiyorum mobil veri ile bağlanırken yaptığımın aynısını mı yapacağım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241029-150428.jpg
    Screenshot_20241029-150428.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20241029-150423.jpg
    Screenshot_20241029-150423.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 29
Tam anlamadım ama bunu mu kastediyordunuz?
Evet, 2. görselde bulunan "USB bağlantısı" butonu. Telefonu USB aracılığıyla kasaya bağladığınızda buton aktif hale gelecektir.
Daha sonra;

1. Mobil verinin kapalı olduğundan emin olun, bazı durumlarda Wi-Fi'den mobil veriye otomatik geçebiliyor.
  2. Wi-Fi ağınıza bağlanın ve "USB bağlantısı" butonunu aktif hale getirin, hepsi bu.
Benim telefonum Redmi Note 10 Pro 5G, 5G modeme sahibim, genel olarak stabil veri alabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı