Elektronik TP-Link Archer TX55E - 1.435 TL

kastettiğim o değildi, bi cihazı komşunun modemine diğer cihazı kendi evinize takarsanız çalışmaz, aynı daire içerisindeki priz ve modeme bağlamanız gerekiyor.
Yanlışım varsa düzeltir misin doğru mu anladım. 2 adet cihaz çıkıyor içinden birisini modeme kablo ile bağlıyoruz, diğerini kullanmak istediğimiz yerdeki prize takıp prizden bilgisayara kablo ile bağlıyoruz değil mi ? Wifi olarak dağıtmıyor galiba.

yakın mesafe ise bu ürün gayet verimli çalışıyor. 1000 mbit wifi 2 oda ötedeki modemden 700 mbit çekebiliyor. aynı mesafede powerline bu kadar verimli çalışmıyor maalesef. ikisini de denemiş biri olarak konuşuyorum.

Powerline bir risk, birçok faktörü var. Elektrik altyapısının kalitesi bunlardan ilki. Bir de döngü içerisinde çok güç çeken diğer ev eşyaları da performansa negatif etki yapar. Yani herkeste muhteşem çalışacak gibi bir durum söz konusu değil maalesef.

Komşular arası da olmaz, elektrik sayacı içerisinde kullanılabilir sadece.

Zamanında powerline adaptör kullandım, belli periyotlarla internet kopuyordu hiç memnun kalmamıştım. Online oyun falan oynayanlar için önermiyorum. Riskli bir tercih, sorun çıkarma ihtimalini gözardı etmemek lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı