TP-Link Archer VR1200 ile ani ping artışı

nickyneo

Hectopat
Merhaba öncelikle, bu konu daha önce çok sorulmuş ama benim sorunum biraz farklı. İnternete kablolu bağlantıda ping sorunum yok. Ancak Wi-Fi ile bağlandığımda zaman değerler ani yükseliyor. 35 Mbps internet kullanıyorum, 5 Mbps de upload. Yanı internetimde sorun yok. Modemim TP-Link Archer VR1200, kötü olduğunu düşünmüyorum. İnterneti sadece ben kullandığımda da sorun devam ediyor. TP-Link ile görüştüğümde de kanal ayarı yaptırıyorlar, defalarca Wi-Fi analyzer ile yapmama rağmen durum aynı. Çözüm öneriniz var mı?

5 GHz ile de sorun oluyor mu?

Modem pingi etkiliyor mu? Bende modem alacağım ADSL'den VDSL'e geçeceğim için 75Mbps 8 MB upload olan pakete ve modem almam gerekiyor. Acaba bu modem iyi midir? ZyXEL VMG1312 T20b.

Benim de ani ping yükselişim olduğu için değiştirmek istiyorum 50'den 500'e fırlıyor 2 saniyeliğine ve ilginçtir ki bu sorun bir tek Valorant'da karşıma çıkıyor.

Anladım hocam. Maalesef 5 GHz kullanamazsınız. Harici bir adaptör alabilirsiniz. Kablo ile zaten tam hızını alırsınız.

Anladım hocam. Maalesef 5 GHz kullanamazsınız. Harici bir adaptör alabilirsiniz. Kablo ile zaten tam hızını alırsınız.
Hız ile bir problemin yok ayrıca telefonla da oyun oynuyorum kablo bağlayamam sorun pingin anlık çıkıp lag oluşması ve oyunda kafayı yemek 😑
Çözüm önerisi yok galiba 😑

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı