TP-LINK Archer VR300 vs Asus DSL-AC51

Gençlik hatası :D Nasılsa ben internete LAN'dan giriyorum Wi-Fi performansı önemsiz diye diye kullandım şimdi Ethernet girişi olmayan bir tablet kullanıyorum :D Altyapı 75MBPS Wi-Fi dan 30 MBPS Alıyordum :D İade ve garanti şansım var iken de işlem yaptırmadım 😕

Gençlik hatası :D Nasılsa ben internete LAN'dan giriyorum Wi-Fi performansı önemsiz diye diye kullandım şimdi Ethernet girişi olmayan bir tablet kullanıyorum :D Altyapı 75MBPS Wi-Fi dan 30 MBPS Alıyordum :D İade ve garanti şansım var iken de işlem yaptırmadım 😕
LAN ya da Wi-Fi bağlantısı olsun. Hızı tam verebilme konusu antenler ile alakalı. Ama en önemlisi modemin donanımıdır. İstersen çanak anten tak modeme 10 km uzaktan çeksin fakat işlemcisi yetersiz kalırsa sana stabil bir hız sunamaz. AC750 modeminin donanımı yetersiz kaldığından ve sıcak havalarda ısındığından ana modemi N17U ile değiştirdim AC750’yi router olarak N17U’ya taktım. İkiside çok güzel stabil çalışıyor şimdi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı