TP-Link Archer VR600 vs Asus DSL-AC55U

Makaleler
7
Yer
Gotham City / U.S
Daha fazla  
Meslek
Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi)
Mevcutta kullandığım modemin çekim gücünün yetmemesinden dolayı değiştireceğim fakat iki modem arasında kaldım. 800 liraya kadar çekim gücü iyi bir modem önerirseniz sevinirim.
@Recep Baltaş, @Ali Güngör hocalarım konuya bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Ben de bu ikisi arasında kalıp Archer VR600'ü satın aldım. Bir süredir kullanıyorum. Çok memnun kaldım. 5ghz performansı ve gigabit ethernet portları çok iyi. Asus da fena değil fakat yabancı forumlarda olumsuz yorumlar da vardı o yüzden tercih etmedim.

Bende v600 tercih edenlerdenim.

Yaklaşık 11-12 cihaz (2 kablolu, 2 e-reader, kalanlar tablet-telefon-pc) ile sorunsuz kullanıyorum. Bundan önce kablonet kullanıyordum fakat taşındığım lokasyonda mevcut değildi, bir süre boyunca ttnet in sağladığı 10 yıllık modemi kullanmak zorunda kalmıştım ve kablolu-kablosuz gerçekten kötü bir tecrübeydi...

Bende v600 tercih edenlerdenim.

Yaklaşık 11-12 cihaz (2 kablolu, 2 e-reader, kalanlar tablet-telefon-pc) ile sorunsuz kullanıyorum. Bundan önce kablonet kullanıyordum fakat taşındığım lokasyonda mevcut değildi, bir süre boyunca ttnet in sağladığı 10 yıllık modemi kullanmak zorunda kalmıştım ve kablolu-kablosuz gerçekten kötü bir tecrübeydi...
VR600 düşünüyorum, memnun musunuz? Wifisi fiyatına göre iyi olsun. Araştırmalarım beni Tp-Link'e yönlendirdi.
ASUS aldım. Memnunum. Eğer Wi-Fi için alıyorsanız modem ve Access Point alıp daha iyi menzil ve çekim gücüne sahip olabilirsiniz.
Sanırım hiçbir modem tek başına iyi wifi sunamıyor. Büyük evlerde özellikle.

VR600 düşünüyorum, memnun musunuz? Wifisi fiyatına göre iyi olsun. Araştırmalarım beni Tp-Link'e yönlendirdi.

Sanırım hiçbir modem tek başına iyi wifi sunamıyor. Büyük evlerde özellikle.

Evet tahmin ettiğiniz gibi wifi durumu çok iç açıcı değil. 10 yaşında antensiz modemden bir tık iyi diyebilirim ancak. 140 metrekare evde olabildiğince iyi bir lokasyonda bile her duvardan sonra bir diş kaybediyor. İyi bir wifi için mesh sistemlere veya cat6 kablo döşeyip modem+router a geçmekte fayda var, ki eski evimde öyle yapıyordum.

Evet tahmin ettiğiniz gibi wifi durumu çok iç açıcı değil. 10 yaşında antensiz modemden bir tık iyi diyebilirim ancak. 140 metrekare evde olabildiğince iyi bir lokasyonda bile her duvardan sonra bir diş kaybediyor. İyi bir wifi için mesh sistemlere veya cat6 kablo döşeyip modem+router a geçmekte fayda var, ki eski evimde öyle yapıyordum.
Menzil mesafesini kaliteli şekilde artırmak için hangi yöntem iyi veya cihaz? (lag ve pingi artırmadan)
Evet ne kadar iyi olursa olsun arada sinyali kıran malzeme olduğu sürece çekim iyi olmuyor.
Evet hocam, fizik kuralları gereği. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı