TP-Link AX1800 köprü olarak nasıl kullanılır?

Jackie Boy

Megapat
Daha fazla  
Benim evimde internet sağladığım bir modem var. Bu modeme bir kablo takıp AX1800 model modeme internet vermek ve hem kablolu hem kablosuz şekilde kullanmak istiyorum, sanırım buna bridge modu deniyor fakat işin içinden çıkamadım, yardım eder misiniz?

@veoled Hocam siz bilgiliydiniz sanırım bu konuda.

Kabloluya internet geliyor fakat Wi-Fi olarak bağlanamıyorum.

@Einstein

Kablolu bağlantı da gitti sıfırladım tekrar modemi kuramıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba hocam. Çoğu siteye girememe durumu da aynı hatadan olur muhtemelen.
Şu an köprülü mü kullanıyorsunuz?
Kopma yapan modeminiz şu anki ana modeminiz mi?
2 modem de elimde ikisini de deneyebiliriz yönlendirmenize göre wifi kopma yapan bu modem değil onun için farklı bir konu açmıştım çözüm bulamayınca bu modemi kurmak istedim fakat bunda da böyle bir problem çıktı

Tamam. Şimdi amacımız bir modemi ana modem yapıp diğerini de köprü olarak kullanacağız. Doğru muyum?
Modemlerin modelini öğrenebilir miyim?

Tamam. Şimdi amacımız bir modemi ana modem yapıp diğerini de köprü olarak kullanacağız. Doğru muyum?
Ana modem de önemli mi burada ? Bildirim gelmediği için göremedim kusura bakmayın.

Ana modemde herhangi bir problem yok cayır cayır çalışıyor eskiden de aynıydı zaten.
Yaklaşık 2 aydır da eski köprü olan modemim Wi-Fi kısmında 5dakikada bir kopmalar oluyordu ama Ethernet kablosunda bir sıkıntı yoktu o problemi çözemedim o yüzden bu AX1800 model modemi buldum ve köprü olarak denedim. Fakat bunda da bazı sitelere girmiyor bağlantı hatası falan veriyordu. Güvenlikle alakalı olduğunu düşündüm fakat ayarları değiştirsem de bir şey fark etmedi.

DHCP ayarını kapattiniz mı?

Modemin arayüzünü ss atabilir msisniz. WAN, lan, main sayfalarını.
DHCP ayarı kapalıydı evet. İsterseniz resetleyebilirim tekrar.

DHCP ayarını kapattiniz mı?

Modemin arayüzünü ss atabilir msisniz. WAN, lan, main sayfalarını.
Hocam iletişimimiz kesildi birden müsait miydiniz?

@cansuwx bilginiz var ise bakabilir misin konuya ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı