charlbre Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 129 30 Mart 2019 #11 Silinen üye dedi: Hayır zaten ilk ve şu an kullandığım adaptör bu zaten ucuz olduğu için bu sorular normal gibi geliyor param olunca değiştirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ucuz ya 120 lira para verdim ben
Silinen üye dedi: Hayır zaten ilk ve şu an kullandığım adaptör bu zaten ucuz olduğu için bu sorular normal gibi geliyor param olunca değiştirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ucuz ya 120 lira para verdim ben
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 30 Mart 2019 #12 charlbre dedi: Nasıl ucuz ya 120 lira para verdim ben Genişletmek için tıkla... Benimki de 80 TL ama naparsın
charlbre dedi: Nasıl ucuz ya 120 lira para verdim ben Genişletmek için tıkla... Benimki de 80 TL ama naparsın
Tristapp Hectopat Katılım 8 Eylül 2017 Mesajlar 35 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #13 Bende de ping çok yüksek. Bazı kişiler ayarları değiştirdim demiş başka konularda ancak bu ayar uygulaması cdde yok driver kurdum ama bir uygulama gelmedi.
Bende de ping çok yüksek. Bazı kişiler ayarları değiştirdim demiş başka konularda ancak bu ayar uygulaması cdde yok driver kurdum ama bir uygulama gelmedi.
Ravix of Fourhorn Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #14 Keşke almadan önce bu konuyu görseymişim.
pscopat Decapat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 12 3 Kasım 2020 #15 Ben de VR-900 kullanıyorum dünyanın da parasını verdim ama yarım saatte 4-5 kez kopuyor. bu ne ya yok mu çözümü
Ben de VR-900 kullanıyorum dünyanın da parasını verdim ama yarım saatte 4-5 kez kopuyor. bu ne ya yok mu çözümü
charlbre Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 129 4 Kasım 2020 #16 Valla kabloluya döndüm ben bacanak.Baktım olmuyor kabloyu çektim 10 metre
Quarced Kilopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 316 Çözümler 1 Yer Trabzon, Yomra Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Kasım 2020 #17 Beyler driver değişmeyi deneyin. Bende öyle düzeldi....
Ravix of Fourhorn Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #18 Driverlar falan hep tam ya.
Quarced Kilopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 316 Çözümler 1 Yer Trabzon, Yomra Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2020 #19 Ravix of Fourhorn dedi: Driverlar falan hep tam ya. Genişletmek için tıkla... Önemli Olan tam olması değil ki Bende doğru driver indirmiştim ama öyle oldu. Başka driverlar deneyin... Ravix of Fourhorn dedi: Driverlar falan hep tam ya. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun Yine Baş Gösterdi İnanır mısın? Driver silip silip yüklüyorum, çeşit çeşit. Ama olmuyor Son düzenleme: 13 Kasım 2020
Ravix of Fourhorn dedi: Driverlar falan hep tam ya. Genişletmek için tıkla... Önemli Olan tam olması değil ki Bende doğru driver indirmiştim ama öyle oldu. Başka driverlar deneyin... Ravix of Fourhorn dedi: Driverlar falan hep tam ya. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun Yine Baş Gösterdi İnanır mısın? Driver silip silip yüklüyorum, çeşit çeşit. Ama olmuyor