TP Link Marka Modem 40 Hz'de Yanar Mı?

Ne bileyim efendim yanar bozulur kötüdür diye methini çok duydum ondan öyle düşünmüş olsam gerek. :D
Bu MHZ şeysini 40 yerine 20 yapın diyenleri bende gördüm. Ama teoride 40 daha iyi. Bu 20/40 şeyi yayın frekansı. 40 daha iyi Wi-Fi yayını verme demektir. Ama neden 40'dan 20'ye çekin derler anlamış değilim. Ama ben yinede ayarlada 20/40 olarak otomatikte ayarlı.

Bu MHZ şeysini 40 yerine 20 yapın diyenleri bende gördüm. Ama teoride 40 daha iyi. Bu 20/40 şeyi yayın frekansı. 40 daha iyi Wi-Fi yayını verme demektir. Ama neden 40'dan 20'ye çekin derler anlamış değilim. Ama ben yinede ayarlada 20/40 olarak otomatikte ayarlı.
League of Legends oynuyordum internete wireless olarak bağlıydım ve 40 Hz kullanıyordum. Ping 1000MS oluyordu oyundan düşüyordum. Sonra 20 Hz yaptım ping 100MS civarına düştü. Anlam veremedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı