TP-Link mi Dark BT adaptör mü?

742795

Decipat

TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
ASUS BT 4 adaptörüm var ancak çok ses kesilmesi yaşanıyor. Yukarıdaki 2 adaptör arasında kaldım. Dark markası nasıldır? Alınır mı? BT sürümü olarak daha iyi ve fiyat olarak daha uygun. Hangisinin almalıyım? Müzik için kullanacağım.

Ben de tam bu durumu araştırıyordum öneriler TP-Link yönünde. Masaüstünde mi kullanacaksınız?

Masaüstü için kullanacağım. TP-Link Wi-Fi adaptörüm var gerçekten çok başarılı, ancak Dark olanın BT sürümü daha yüksek o açıdan çok kararsız kaldım. Kesintisi olmaması çok önemli.

Dark hiç kullanmadım ama bende aynı TP-Link adaptörü var çok iyi hiç ses kesilmesi olmuyor odamdan evin giriş kapısına kadar gitmem gerekiyor sesin kesilmesi için.

Masaüstü için kullanacağım. TP-Link Wi-Fi adaptörüm var gerçekten çok başarılı, ancak Dark olanın BT sürümü daha yüksek o açıdan çok kararsız kaldım. Kesintisi olmaması çok önemli.

Kablosuz kulaklık için kullanıyorsunuz siz de değil mi? Ben de telefon kulaklığımı kullanmak için alacağım sanırım.

Kablosuz kulaklık için kullanıyorsunuz siz de değil mi? Ben de telefon kulaklığımı kullanmak için alacağım sanırım.

Evet, Xiaomi Buds 3T Pro kulaklıkla kullanacağım. Kulaklığımın BT sürümü 5.3 olduğundan dark'a yöneldim tam performans almak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı