Ağ geçitleri aynı olabilir. Erişim sağladığınız modemin Ağ geçidini değiştirin. 192.168.1.1 dir muhtemelen. 192.168.2.1 ayarlayın.Merhaba arkadaşlar. Superonline kullanıyorum. Ek olarak odama yeni modem aldım TP-Link ama arayüzüne giremiyorum. TP-Link modemin girince ZTE modemin arayüzü çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Ağ geçitleri aynı olabilir. Erişim sağladığınız modemin ağ geçidini değiştirin. 192.168.1.1'dir muhtemelen. 192.168.2.1 ayarlayın.
Sanırım ZTE modemin arayüzüne erişebiliyorsunuz. Yerel Ağ ayarlarına gelmelisiniz. Ağ Geçidi (Gateaway), Varsayılan Ağ geçidi gibi ifadeler görmelisiniz. 192.168.2.1 olarak değiştirin.Nasıl değişeceğim?
Sanırım ZTE modemin arayüzüne erişebiliyorsunuz. Yerel ağ ayarlarına gelmelisiniz. Ağ geçidi (gateaway), varsayılan ağ geçidi gibi ifadeler görmelisiniz. 192.168.2.1 olarak değiştirin.
Ağ geçitlerini düzgün ayarlarsanız sorun düzelir diye düşünüyorum. Belki minik bir yanlışlık olmuş olabilir.Dediğiniz ayarı yaptıktan sonra internet bağlantım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.