TP-Link Modem Arayüzüne Girememe Sorunu

DHCP Ayarları ile bu adres değiştirilemiyor mu?
Evet değiştiriliyor, ancak tekrar aynı sorunla karşılaşılır. Burada sorun atanan IP adresi değil.

@Colonel Kurtz bu sorunla daha önce karşılaşmıştım, ancak cihazın markası AirTies'ti. Siz en azından küçük bir zamanda olsa giriş yapabiliyormuşsunuz, ben hiç yapamamıştım. Uzun uğraşlar sonucu eski firmware sürümünü bulduktan sonra cihazın internet ile bağlantısı yokken kablolu bağlantıyla arayüze giriş yapabiliyordum. İnternete bağlandığında arayüze erişim kesiliyordu, sanırım İSS kullandığım modem için izin vermiyordu. Farklı bir forumdan yardım almıştım, sonuç başarısız.

Son düzenleme:
TD W8961N Modemde başıma sıkça gelen olaydır kendisi. Modeme 1 kez girdikten sonra var ise firmware güncellemesi yapınız. Benim sorunumu güncelleme çözdü. Umarım işinize yarar.
Modeline bakıp firmware'ini buldum modemin alt kısmında V1 yazıyor bende güncellemek için V1 mi indirmeliyim yoksa V3 mü?

Screenshot_2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı