ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 12 Ağustos 2022 #1 Merhaba, TP-Link modemin anteni koptu hızlı bir şekilde yere düşmesi sebebiyle eskiye nazaran şu anda biraz daha yavaş çekiyor. Bantlasam işe yarar mı acaba? Veya ne yapabilirim?
Merhaba, TP-Link modemin anteni koptu hızlı bir şekilde yere düşmesi sebebiyle eskiye nazaran şu anda biraz daha yavaş çekiyor. Bantlasam işe yarar mı acaba? Veya ne yapabilirim?
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 12 Ağustos 2022 #2 Daha çok yerinden çıkmış gibi duruyor. Söküp kontrol ettiniz mi? Ayrıca kablosu kopmuş galiba. Artı 0 Eksi
KS KS ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 12 Ağustos 2022 #3 İbrahim Arıkan dedi: Daha çok yerinden çıkmış gibi duruyor. Söküp kontrol ettiniz mi? Ayrıca kablosu kopmuş galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam içindeki kablo çıkmış ve anten yuvaya oturmuyor ucu kırılmış galiba. Artı 0 Eksi
İbrahim Arıkan dedi: Daha çok yerinden çıkmış gibi duruyor. Söküp kontrol ettiniz mi? Ayrıca kablosu kopmuş galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam içindeki kablo çıkmış ve anten yuvaya oturmuyor ucu kırılmış galiba.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 12 Ağustos 2022 #4 ooredoo dedi: Hocam içindeki kablo çıkmış ve anten yuvaya oturmuyor ucu kırılmış galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazı açıp sıcak silikon ile yerine oturtabilirsiniz. Tabi kabloyu içine lehimlemek ya da takmak lazım. Artı 0 Eksi
ooredoo dedi: Hocam içindeki kablo çıkmış ve anten yuvaya oturmuyor ucu kırılmış galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazı açıp sıcak silikon ile yerine oturtabilirsiniz. Tabi kabloyu içine lehimlemek ya da takmak lazım.
KS KS ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 12 Ağustos 2022 #5 İbrahim Arıkan dedi: Hocam cihazı açıp sıcak silikon ile yerine oturtabilirsiniz. Tabii kabloyu içine lehimlemek ya da takmak lazım. Genişletmek için tıkla... Biraz daha takınca yuvaya oturmuş gibi taktım ama ufak bir harekette çıkar diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
İbrahim Arıkan dedi: Hocam cihazı açıp sıcak silikon ile yerine oturtabilirsiniz. Tabii kabloyu içine lehimlemek ya da takmak lazım. Genişletmek için tıkla... Biraz daha takınca yuvaya oturmuş gibi taktım ama ufak bir harekette çıkar diye düşünüyorum.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 12 Ağustos 2022 #6 ooredoo dedi: Biraz daha takınca yuvaya oturmuş gibi taktım ama ufak bir harekette çıkar diye düşünüyorum. Eki Görüntüle 1483000 Genişletmek için tıkla... Dişi kırıldıysa eğer fazla oynatmamakta fayda var. Sıcak silikon var ise onunla sabitleyin. Bu arada kablosunu içine taktınız değil mi? Artı 0 Eksi
ooredoo dedi: Biraz daha takınca yuvaya oturmuş gibi taktım ama ufak bir harekette çıkar diye düşünüyorum. Eki Görüntüle 1483000 Genişletmek için tıkla... Dişi kırıldıysa eğer fazla oynatmamakta fayda var. Sıcak silikon var ise onunla sabitleyin. Bu arada kablosunu içine taktınız değil mi?
KS KS ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 12 Ağustos 2022 #7 İbrahim Arıkan dedi: Dişi kırıldıysa eğer fazla oynatmamakta fayda var. Sıcak silikon var ise onunla sabitleyin. Bu arada kablosunu içine taktınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet gri kabloyu içine takarak sabitlemeye çalıştım ama şu an birisi dokunsa bile düşecekmiş gibi duruyor. Artı 0 Eksi
İbrahim Arıkan dedi: Dişi kırıldıysa eğer fazla oynatmamakta fayda var. Sıcak silikon var ise onunla sabitleyin. Bu arada kablosunu içine taktınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet gri kabloyu içine takarak sabitlemeye çalıştım ama şu an birisi dokunsa bile düşecekmiş gibi duruyor.