TP-Link PA4010p kit ev ışığı açılınca internet gidiyor

S1MpL3

Femtopat
Dün bu cihazdan aldım. Her şey çok güzel çalışıyor, internet hızımın hepsini de tam verimli şekilde alıyorum ama banyonun ışığını yaktığım zaman modeme bağlı olan cihazın PowerLine ışığı sönüyor ve internet gidiyor. Yani kısaca ışığı yaktığım zaman modeme bağlı olan alet bilgisayara bağlı olanla bağlantı kuramıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün bu cihazdan aldım. Her şey çok güzel çalışıyor, internet hızımın hepsini de tam verimli şekilde alıyorum ama banyonun ışığını yaktığım zaman modeme bağlı olan cihazın PowerLine ışığı sönüyor ve internet gidiyor. Yani kısaca ışığı yaktığım zaman modeme bağlı olan alet bilgisayara bağlı olanla bağlantı kuramıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Banyonun aydınlatmasında hangi ürünü kullanıyorsun? Yüksek güç tüketen bir aydınlatman varsa cihaza giden elektrik düşüyor olabilir.

Kusura bakmayın pek anlamıyorum elektrik işlerinden ama normal anam babam lambalardan var mesela spotlar var onun prizi ayrı onu açtığım zaman gitmiyor ama diğerini açtığım zaman powerline ışığı sönüyor ve internet kesiliyor bilgisayarımda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı