Çözüldü TP-LINK TD-W8960N Upload Yaparken İnternetin Çökmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Anladım Hocam

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yaklaşık 1 hafta önce aldım bu modemi. Cihazın hiçbir sorunu yok fakat herhangi bir mecraya upload yapmaya çalıştığımda upload bitene kadar interneti hiçbir şekilde kullanamıyorum. Sanki sadece o uploada odaklanıyor gibi. Önceki modemimde böyle bir sorun yaşanmıyordu. Sürekli kendine reset atmasa yeni modem almazdım zaten. Neyse, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

(Birkaç tane de ekran görüntüsü bırakıyorum. Belki işinizi görür.)
Screenshot_3.jpg
Screenshot_4.jpg
Screenshot_5.jpg
Screenshot_6.jpg

Merhaba öncelikle bazı terimleri yanlış telaffuz edersem affola bende aynı modemi kullanıyorum (W8960N) wireles ışığı ne yaptıysam gelmedi aç kapa reset vb. yukarıda link verilen yazılımıda beceremedim :( vinrar dosyasının içinden hangisi yüklencek gibi... Çok yeniyim araştırıp bulmaya çalışıyorum modem arayüzündede wireles butonu yok🙄 kapalı ise buradan açayım dedim yardım lütfen.

20200626_020819.jpg

Dosya Ekleri

• 20200626_020819.jpg
    20200626_020819.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 62
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı