TP-Link TD-W8961ND Modemin Resetlenmeden Kullanılamaması

timekiller

Megapat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Benim TP-Link TD-W8961ND model modemim var. Sık sık internet ışığı sönüyor ve modemi fabrika ayarlarına döndürünce düzeliyor. Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Firmware güncellemesi var ise gerçekleştirin. Ayrıca gelen akım düşükse de bu tip durumlar olabilmekte. Evdeki ve prize gelen akımı kontrol edin.

Garantisi bitmedi ise de servise gönderin.
Firmware güncelleyeceğim fakat bir kaç sorum var benim:
1) Güncelleme dosyasını seçerken .rar'ı mı yoksa "ras" dosyasını mı seçeceğiz?
2) Güncellemeyi yaptıktan sonra modemde bulunan "Reset" tuşuna basmamız gerekli mi?

Uygun firmwareyi indirdikten sonra arşiv dosyasından çıkartmanız lazım. Yani "ras" olarak belirttiğiniz dosyayı seçeceksiniz.

Güncellemeyi arayüzde yapacaksınız. Bunun için kablolu olarak modeme bağlı bilgisayardan yapmanız mantıklı olacaktır. Ardından güncelleme bitince modem arayüzünden reset butonuna basarak yeniden başlatmanızda fayda var. Fiziksel reset tuşuna basmanız sorun yaşamadığınız sürece önerilmez. ADSL kullanıcı bilgilerinizi yeniden girmenizi isteyebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı