TP-Link TD‑W9970 modem-router nasıl bridge modda kullanılır?

sniperlyfe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Elimde TD‑W9970 modelli bir modem var ve Mercusys MR70X model router var. Routerı bağladığımdan beri Bufferbloat arttı, lan‑to‑lan ile AP modda kullanıyorum. Şu anki amacım 9970'i bridge moduna almak ve MR70X'i ise AP moddan router moda çekmek ama TT kilidi yüzünden 9970'i bridge moduna alamıyorum. Sürekli DSL ınternette kalıyor. Bunu nasıl çözeceğim?

Merhaba,

Elimde td‑W9970 modelli bir modem var ve Mercusys MR70X model router var. Routerı bağladığımdan beri Bufferbloat arttı, lan‑to‑lan ile AP modda kullanıyorum. Şu anki amacım 9970'i bridge moduna almak ve MR70X'i ise AP moddan router moda çekmek ama TT kilidi yüzünden 9970'i bridge moduna alamıyorum. Sürekli DSL ınternette kalıyor. Bunu nasıl çözeceğim?

Kolay kurulum diye bir menü olacak oradan modemi köprü moduna alabilirsin ama alırken Wi-Fi'yi kapalı olarak seç ve köprü moduna aldıktan sonra routerı lan1 portunda modeme bağla başka portu çalışmıyor köprü modunda.

Kolay kurulum diye bir menü olacak oradan modemi köprü moduna alabilirsin ama alırken Wi-Fi'yi kapalı olarak seç ve köprü moduna aldıktan sonra routerı lan1 portunda modeme bağla başka portu çalışmıyor köprü modunda.
hocam kolay kurulumda sadece kullanıcı adı ve şifre girişi ardından wifi ayarlamayı veriyor dsl kablosunu çıkarıp mı yapıcam bunu

1766509386140.png
direkt pppoe olarak bağlantı veriyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı