Revolver
Hectopat
Daha fazla
Bugün Türk Telekom'un verdiği Zyxel marka modemim bozulduğu için bu modemi aldım. Almadan önce hakkında bişeyler okumuştum ve ortalama bir performans bekliyordum fakat performansı kesinlikle çok kötü. En büyük sorun çekim alanı, modemde iki tane 5 dBi anteni olmasına rağmen anteni bulunmayan Zyxel marka modemin yarısı kadar bile çekim alanına sahip değil, iki katlı evde tam altımdaki odadan bağlantı alamıyorum alıyorsam da kullanılacak gibi değil, hemen kopuyor. İkinci sorun tabi ki de ping, online oyunlarda modem masanızın bir ucunda bile olsa kablosuz bağlantıda ping sorunu oluyor, hiç stabil değerler almıyorsunuz ping değeriniz birden fırlıyor ve bu oyun keyfinizi zedeliyor açıkçası. Bağlantı kesinlikle stabil değil, kablosuz bağlantıda hızınız birden çok aşağılara düşebiliyor sonra tekrar düzeliyor. Bu ISS ile ilgili bir sorun değil çünkü eski modemim için bağlantım gayet güzeldi diyebilirim. Modem almayı düşünüyorsanız ve kablosuz bağlantı kullanacaksanız bu modemden uzak durmanızı öneririm, online oyun oynuyorsanız ve kablosuz bağlantı kullanacaksanız kesinlikle almayın.