TP Link TD-W9970 v3 İnternet Aniden Yavaşlıyor

DeathStroke123

Kilopat
Katılım
26 Ocak 2018
Mesajlar
743
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Polis Memuru
Modemi ilk açtığım zaman her şey güzel Ping 17 ms download 13 Mbps sonra aniden 2-3 saat sonra ping 120 MS çıkıyor Download ise 6 Mbps kadar düşüyor, herhangi bir indirme video izleme yapmıyorum. Benim için en önemli olan ise ping online oyun çok oynuyorum. Bulunduğum yerde altyapı var. Bir de bulunduğum yerde elektrik direklerini yeniliyorlar bu sebepten dolayıda elektriği kesmek zorunda kalıyorlar. Elektrikler gidip geldiği için modem bozulmuş olabilir mi? Bazen elektrikler aniden gidip geliyor bu sebep olmuş olabilir mi? Modemin bozulduğunu nasıl anlarım eğer bozulmadıysa sorunumu nasıl çözebilirim download benim için o kadar önemli değil ping im düşük olsun yeter. Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.
Yardım edecek yok mu?
 
Son düzenleme:
Ben bu tarz durumlarda başlıkta bu modemin ismini gördüğümde aha kesin interneti yavaşlatmıştır diyorum ve çoğunlukla tutturuyorum ona vereceğin 200 lirayı(faturaya ek yansıtılır 5-20 lira bişey) gidip daha kaliteli modem alırsın Bana gören en adi modemlerden birisi bu antenli olanı daha iyidir yani.

Garantisi devam ediyorsa bir bakım falan iste olmadı şubeye götür birisi ilgilenir en kötü değişim iste daha kaliteli bir şey versinler.

Direkt konuya daldım bu arada modemi TTkom mu verdi değil mi?
 
@Rovildi Evet hocam TTkom verdi. Hocam bundan önceki modem bundan iyiydi. O modem malesef yağmur yağarken şimşek çaktı ve modemden çıtırdama sesleri gelmişti. Yani bozuldu. Sonra bu modemi faturaya ek aldık sonuç bu hocam. Acaba bir çözümü var mıdır? Modem ayarlarından filan. Ping düzelsin yeter hocam download hızı pek önemli değil benim için.
 
V3 Türk Telekom'un verdiği V1, ile pek bir alakası olmayan, Wi-Fi konusunda vasat bir model.
Kablolu bağlanıp deneyin.
Modemi kullanıcı adı şifreyi biliyorsanız sıfırlayıp yeniden kurun.
Şifreyi orijinal şifre bırakmayıp WPS'yi kapayın.
Eğer bunları yaptıktan sonra düzelmezse müşteri hizmetlerinden destek ekibi isteyin.
 
@Handsome Reis Hocam modemin üstünde WPS tuşu var ona bastım kapanmış mıdır acaba? Birde hız testi atayım dedim şuan normal gibi görünüyor. Sizce nasıl hızım. Not: AKN yi aştım.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2018-08-17-14-17-55.png
    Screenshot_2018-08-17-14-17-55.png
    262,8 KB · Görüntüleme: 170
Modemi hemen yeniden başlatın o tuş bağlantı için erişim tuşu. :D
Arayüzden kapamanız gerek.
Bende direk SSID gizli olduğu için WPS otomatik kapandı.
wps.PNG

Hız iyi kotayı aştığına göre.
 
@Qrtizon Hocam dediğinizi deneyeceğim. Benim sorunum modemi açtıktan 3-4 saat sonra acayip yavaşlama oluyor. Kapatıp açınca bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. Ping 17 iken 155 oluyor. Buda benim acayip canımı sıkıyor. :mad:
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı