TP-Link TD-W9970 V3 internet hızı düşük

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
16 Mbps internet hızım var hattım 14.5 küsur kaldırabiliyor son 2 aydır modemde bir tuhaflık var hem hız yavaşladı hem de Wi-Fi hızı kendi kendine düşüyor değerler şu şekilde, yardımcı olursanız sevinirim. Modem TP-Link TD-W9970 V3.

1598600209831.png

16 Mbps internet hızım var hattım 14.5 küsur kaldırabiliyor son 2 aydır modemde bir tuhaflık var hem hız yavaşladı hem de Wi-Fi hızı kendi kendine düşüyor değerler şu şekilde, yardımcı olursanız sevinirim. Modem TP-Link TD-W9970 v3.

Eki Görüntüle 650873

8 Mbps'ye kitlemişler. Müşteri hizmetleri ile konuş.

Arayıp paketini sor. 8 Mbps'ye kitlemişler hızını boşuna modem parası verme hemen.

Paketim 16 Mbps olduğunu söylediler herhangi bir sorunda yok dediler iç hatta sorun olabilir dediler. Ve elektrik gidip geldiğinde bilgisayarda modemin ismi AĞ1 AĞ2 AĞ3 olarak sürekli değişiyor.

Paketim 16 Mbps olduğunu söylediler herhangi bir sorunda yok dediler iç hatta sorun olabilir dediler. Ve elektrik gidip geldiğinde bilgisayarda modemin ismi AĞ1 AĞ2 AĞ3 olarak sürekli değişiyor.

SNR değerin 19'da ve modeme 8 olarak geliyor. Hayır Türk Telekom tarafından bir sorun var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı