Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 13 Kasım 2020 #11 Pardon, gözlerim yorulmuş, harfleri yanlış görüyorum artık Son düzenleme: 13 Kasım 2020
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #12 Jorji Costava dedi: Pardon, gözlerim yorulmuş harfleri yanlış görüyorum artık Genişletmek için tıkla... Estağfirullah hocam, o kadar cevapladınız, asıl ben rahatsızlık verdim, kusura bakmayın.
Jorji Costava dedi: Pardon, gözlerim yorulmuş harfleri yanlış görüyorum artık Genişletmek için tıkla... Estağfirullah hocam, o kadar cevapladınız, asıl ben rahatsızlık verdim, kusura bakmayın.
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 13 Kasım 2020 #13 Ne rahatsızlığı, mutlu oluyorum ben bildiklerimi paylaşınca. Yarın bakacağım bu konuya tekrar, Türk Telekom'un tüm kısıtlamalarını kaldırana kadar devam...
Ne rahatsızlığı, mutlu oluyorum ben bildiklerimi paylaşınca. Yarın bakacağım bu konuya tekrar, Türk Telekom'un tüm kısıtlamalarını kaldırana kadar devam...
-10uR- Hectopat Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #14 TerabyteForever dedi: Estağfirullah hocam, o kadar cevapladınız, asıl ben rahatsızlık verdim, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Merhaba bu konu hakkında bir çözüm bulabildiniz mi ? Bende 2. modem olarak kablosuz kullanmak istiyorum.
TerabyteForever dedi: Estağfirullah hocam, o kadar cevapladınız, asıl ben rahatsızlık verdim, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Merhaba bu konu hakkında bir çözüm bulabildiniz mi ? Bende 2. modem olarak kablosuz kullanmak istiyorum.