TP-Link TD-W9970v3 Wi-Fi bağlanmama sorunu

merxtk

Kilopat
Yaklaşık 3 ya da 4 gün önce gece vakti hava durumu çok kötüydü. Yağmur şimşek vb. O gecenin sabahında internetimin olmadığını fark ettim (ışıkları yanmıyordu). Teknik destek aldıktan sonra ışıklar yanmaya başladı ve wifi gözükmeye başladı fakat wifiye hiçbir türlü bağlantı yapamıyorum. Wifi gözüküp full çekmesine rağmen, şifreyi girmeme rağmen telefonda hiçbir tepki vermiyor. Bilgisayarda ise bu ağa bağlanılamıyor diye hata alıyorum. TTNET ve modem ile ilgilenen arkadaşlarla defalarca konuştum. Modemi resetledim, kullanıcı adı ve şifre değiştirdim, modem arayüzünden ayarlar yaptım, ağı unut dedim tekrar bağlandım fakat hiçbir türlü giriş yapılamıyor. Modemi servise yollayacağım ama ücret istiyorlar. Bunu yapmadan önce sizlere danışmak istedim.
  • Modem: TP-LİNK
  • Modeli: TD-W9970v3
  • Türk Telekom.
Bu arada kablolu internetten yararlanabiliyorum. Yani modemden bilgisayara kablo bağladığım zaman internet geliyor fakat kablosuz bağlantım kesinlikle olmuyor.

merhabalar ;
modeminizin bağlantı ayarlarını gözden geçirin örneğin wpa yerine wpa 2 olabilir. aes yerine tkıp şeklinde şifre ayarını yapıp denerseniz bir çözüm olabilir. ben böyle çözmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…