TP-Link TD-W9970V3 Wi-Fi kopuyor

yagzumtl

Decapat
Daha fazla  
1 sene önce yine buraya aynı sorundan dolayı konu açmıştım. Kış boyunca hiçbir sorun yaşamadım fakat havalar ısındığı gibi internet tekrar kopmaya başladı. Bu sorunun biraz da modemden kaynaklandığını düşünüyorum; kış aylarında modem çok fazla ısınmazdı. Haliyle yazlık bölgeye yakın oturuyorum ve havalar 40 dereceyi buluyor. Dün akşam 3 saat boyunca internet gelmedi, prizden çıkarttım ve ertesi güne kadar takmadım. Odada klima olduğu için modemi sıcaktan biraz daha koruyabiliyorum ama net bir çözüm sağlayamadım. DSL verileri de sürekli değişiyor, bağlantı kopup geldiğinde çok farklı oluyor. Türk Telekom müşteri hizmetleri geçen yıl hiçbir yardımda bulunmadı, hatta internet hızını düşürüp sorunu öyle çözmeye çalıştılar. İndirme hızını 10'a düşürmelerine rağmen en ufak sıcakta yine kopuyordu.

Bu durumu nasıl çözebilirim? Yeni modem almak vs.

Dosya Ekleri

• image_2024-06-23_172459731.png
    image_2024-06-23_172459731.png
    31,8 KB · Görüntüleme: 46
Wi-Fi ile beraber modemde kopuyor sanırsam. Hattan kaynaklandığını düşünüyorum hızı 24 ya da 35'e çek upload ı da 5'e çektir dene.
SNR margin değerlerin çok düşük geldi bana. Yeni modemlik bir şey değil.
Kablolamalardada oksitlenme ek vesaire varsa bunlarda sıkıntı çıkarabilir.

Wi-Fi ile beraber modemde kopuyor sanırsam. Hattan kaynaklandığını düşünüyorum hızı 24 ya da 35'e çek upload ı da 5'e çektir dene.
SNR margin değerlerin çok düşük geldi bana. Yeni modemlik bir şey değil.
Kablolamalardada oksitlenme ek vesaire varsa bunlarda sıkıntı çıkarabilir.
35mbpsye bin kez düşürttük düzelir diye. Çözüm olmadı yine kopmalar yaşandı.
Modem çok ısınıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı