Türkiye için en çok yaşanan "Modem salonda odam arkada kablo çekmeme annem izin vermiyor." senaryosu için powerline tam uygun.Tam 1 ay sonra![]()
Lazımsa elden sana 160'a sayarım.
Türkiye için en çok yaşanan "Modem salonda odam arkada kablo çekmeme annem izin vermiyor." senaryosu için powerline tam uygun.Tam 1 ay sonra![]()
Çok teşekkürler fakat gerek yok.Türkiye için en çok yaşanan "Modem salonda odam arkada kablo çekmeme annem izin vermiyor." senaryosu için powerline tam uygun.
Lazımsa elden sana 160'a sayarım.![]()
Bu tarz durumda olan arkadaşların varsa onlara da ürünü haber edebilirsin. ❤Çok teşekkürler fakat gerek yok.
Dolmuşla 40 dakikaya oradayım aslında![]()
Tabiki de. İlk sana yönlendiririm.Bu tarz durumda olan arkadaşların varsa onlara da ürünü haber edebilirsin. ❤
Tabiki de. İlk sana yönlendiririm.Bu tarz durumda olan arkadaşların varsa onlara da ürünü haber edebilirsin. ❤
Technopat Hatay Severler DerneğiHataylılar derneği falan açsak mı acaba![]()
İlanı bugün açabilirsen güzel olur. Açarken kestiği miktarı ile birlikte gösteriyor. 170 tl de 15 tl kesiyor. 185 tl den açarsın ben de alırımDaha önce hiç açmadım. Yüksek pay kesiyorlar diye hatırlıyorum. Olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.