Çözüldü TP-link TL-WN321G kablosuz USB adaptör Windows 8 uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İlk olarak verdiğin ekran görüntüsü hiçbir işe yaramıyor. Bize Aygıt Yöneticisi'nden bir ekran görüntüsü ver. Ek olarak cihazın donanım kimliğini yaz:

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Donanım kimliğimi buldum sizin söylediğiniz yöntemle. Şimdi ekran görüntüsü koyuyorum. Donanım kimliğimle google da aratarak uygun driver indiriyorum şuan. Kurduktan sonra tekrardan sorun olursa yazacağım buraya. Ama arkadaşın üstte de dediği gibi cihazın windows 8 desteği var mı yok mu onu merak ettim açıkcası. Yani ne kadar fark olabilir ki 7 ile 8 yazılımlarında. Yardımınız için teşekkür ederim birde şu destek olayına cevap verebilirseniz çok mutlu olurum. Çünkü duruma göre yeni alacağım. Buyurun ekran görüntüsü.

7 desteği varsa 8 desteği de vardır ama sizin sorununuz aygıtın bozuk olması gibime geldi. Sürücü kurulmuş. Ünlem işareti var. Ünlem işareti bir kod verir. Code 10 gibi. O kodu söyleyin. Genel sekmesinde yazar.

Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk yada eski olabilir. (kod 39) Şeklinde bir yazı var hocam. Altında da başka birşeyler yazıyor ama orayı anlayamadım o yüzden ekran görüntüsü koyuyorum.

- -

Şu an aygıt yöneticisinden sağ tıklayarak sürücü güncelleştir dedim ve sürücü buldu ve ünlem işareti kalktı. Ama program yüklenmedi sadece sürücü yüklendi. Yani nereden açıp kullanacağım onu bilmiyorum. O konuda yardımcı olursanız sevinirim. Vakit ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı