TP-Link Tl-wn722n VirtualBox Backtrack 5 R3

tiginkira2

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, şu sıralar ailevi sebeplerden daha doğrusu derslerimi biraz boşladığım için ailem internet hattımızı kapattı. Ben de çözüm olarak bir usb wireless adaptör ve Backtrack5r3 ile komşuların internetinden faydalanmaya başladım.

Ancak uzun araştırmalar sonucu aldığım TLWN722N model ürünü bir türlü VirtualBox'da backtrack'e gösteremedim. Denemek için bir başka Usb wireless adaptör aldım, ZyXEL marka Ralink chipset'li bu cihazı Virtualbox üzerinde çalışan Backtrack otomatik olarak tanıdı ve şifre kırma işlerimde aksaklık göstermedi.

Ancak şuan topladığım yaklaşık 2 şifreyi kullanamıyorum çünkü zyxel yetersiz sinyal gücüne sahip. Bu yüzden TLWN722N'i bir şekilde backtrack'de kullanmam lazım. Önerileriniz nelerdir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet malesef öyle. Ancak, içerik editörlüğünü yaptığım iki site ile ilgilenmem gerekiyor. Ayrıca bir e-spor takımında oyuncuyum. İnternetimin olmaması büyük bir hezimet. // Kali ile çözebileceğimi zannetmiyorum. Sanırım VirtualBox yerine Vmware denemek daha yakın. En iyisi bir internet kafeye gidip Vmware indirmek. Bağlandığım komşunun AKK'sından gitmesin bari.

vmware yüklü backtrack yüklü cihazım tplink tl722n backtrack giriyorm sonra root@bt kısmında airmon-ng yazıyorum fakat gözükmüyor napmalıyım acilll yardm edin

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı