Çözüldü TP-LINK TL-WN822N bağlantı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sezgin Gürbüz

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Ben TP-LINK TL-WN822N marka wi-fi adaptörü kullanmaktayım. Bugün bilgisayarıma Driver Pack Solution yükledim ve bazı driver'leri güncelledim. Bu arada hızlı güncellemek için telefonumun internetine geçtim. Bu driver'ler arasında bu adaptörün driver'i de varmış. Neyse işte ben yükledim bu driver'leri sonra bilgisayar wi-fi'ına geçmeye çalıştığımda wi-fi'ye bağlanmamaya başladı. Ama telefonumun wi-fi'ına bağlanabiliyordum. Sanki adaptör bu wi-fi'a karşı kesin emir almışta hiç bağlanmaya bile çalışmadan direkt bağlanamıyor. Sorunları giderin hatası veriyor. Video yükledim onuda izleyip görebilirsiniz. Yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana. Video=
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her nedense buraya gönderi atmadan önce 2 saat uğraşıyorum buraya gönderi attıktan yarım saat sonra çözümünü buluyorum :) Doğru driver'i buldum ve yükledim sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı