TP-Link TL-WN822N vs Dark Rangemax?

• Konuyu başlatan theKid
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.296

theKid

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben öğrenci yurdunda kalıyorum ve malum belli saatlerde internet hızı oldukça yavaşlıyor. Modeme uzaklığım tahmini 10m ve arada da 2 duvar var. Ayrıca dışarıda da birçok ağ var fakat sinyal kalitesi oldukça düşük. 2 adet adaptör belirledim bunlardan birini almayı planlıyorum. Bütcem max 55 Tl ve işletim sistemim Win. 8.1
Sizin de tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler.

TP-LINK TL-WN822N 300MBPS YÜKSEK KAZANÇLI KABLOSUZ N USB ADAPTÖR - Teknosa

Dark Rangemax 300 Mbps Çift Antenli Wireless Kablosuz Ağ Adaptörü 153 - n11.com

TP-LINK daha güvenli ve daha sağlam olacağını düşünüyorum. Daha düşük bir modelini 50 M uzaklıktaki ağları çektiğini gördüm. Tüm işletim sistemleriyle çalışır.

Arkadaşlar karaımı verdim ve dün Teknosadan TP LİNK WN822N aldım ve kullanmaya başladım. Sonuç gayet başarılı laptop için kullanıyorum. Herhangi bir ağdan atma sorunuyla karşılaşmadım. -Konumladırıldığı noktaya bağlı olarak- ağ yakalama gücü iyi seviyede. Uçuk bir performans alırsınız diyemem ama şu kadar anlatayım eskiden 19-30Mbs olan hızım 72mbs den aşağı düşmüyor. Aynı modemden arkadaşla online oyun oynuyoruz ( aynı yerde ) arkadaşımda net sürekli giderken ben de takılma vs olmuyor. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Dediğim gibi sizi memnun bırakacaktır. Fiyatı ve Tp Link kalitesine göre oldukça başarılı bir ürün.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı