Tp-Link TL-WN823N macOS düşük indirme hızı

emhhre

Hectopat
İyi günler. Dün ilk macOs kurulumumu tamamladım. High Sierra 10.13.3 AMD sürümünü kurdum. Bendeki adaptörler uyumlu olmadığı için vatandan Tp-Link TL-WN823N adaptör aldım adaptörün driverini kurunca hemen tanıdı. Benim sorum Win 10'da 20 mbs ile indirme yaparken macOS'te sadece 2 mbs ile indirme yapabiliyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Düzeltmenin bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak macOS güncellemesini yap. Yani 10.13.6 sürümüne geçiş yapın.
Sonra sistem bilgilerinizi belirtin ve sürücü olarak https://static.tp-link.com/2018/201811/20181109/TL-WN823N(EUUS)_V3_181024_Mac.zip
Bunu mu denedin ?
Uygun SMBIOS kullanıyor musun ?
10.13.6 güncellemesini indiriyor yapıyor yeniden başlatınca 10.13.3 olarak kalıyor ve tekrar indirmek gerekiyor. 2-3 kere denedim ama sonuç alamadım.
Verdiğiniz Driver yüklü olan Driver.

Sistem bilgilerim:
AMD FX 8350
Asus M5A99Fx Pro
8 GB 1866 MHZ DDR3 RAM
RX 580 4 GB
macOS Corsair Ls 120 ye kurulu. Bunun dışında 3 mekanik birde Windows 10 kurulu olduğu SSD disk mevcut.
SMBIOS: MacPro5,1
Anladığım kadarıyla sıkıntı USB'ler çok yavaş veri aktarması, sanki USB 1.0 gibiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehberi dener misin ?
Güncelleme için güncellemeyi indirdikten sonra Clover ekranında boot ınstall... olan seçeğeni seçiyor musun ?

Bu rehberi dener misin ?
Güncelleme için güncellemeyi indirdikten sonra Clover ekranında boot ınstall... olan seçeğeni seçiyor musun ?

Bu rehberi denedim ne deniliyorsa yaptım ama değişen bir şey olmadı maalesef.
Güncellemeden sonra boot install yapmam gerektiğini bilmiyordum deneyeceğim.
Boot install yaparken endRandoomSeed hatası alıyorum ne yaptıysam olmadı. Ama MacOs normal şekilde açılıyor.
Usbler normal hızlarında çalıştırabilir usb3. 0 lar ve 2.0 lar çalışıyor. Ses kartını da aktif edebildim ama çok büyük bir sıkıntı var. Ses kartını aktif edince 10 saniye içinde elektriği kesiyor ve reset atıyor bunun hakkında ne yapabilirim? Sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı