TP-Link TL-WN823N V3 bağlantı sorunu

Daha fazla  
Merhabalar TP-Link TL-WN823N ürününün 3. versiyonuna sahibim. Driver'larım son sürümde ve internet bağlantısında hiçbir sorun yok ancak bu ürünü PC'me taktığımda farklı aralıklarda önce ağ bağlantısı 1 birime düşüyor sonra kopuyor ve yeniden bağlanabiliyorum ama o sırada evde Wi-Fi'a bağlı kişilerin de interneti gidiyor. Yani internet gittiği zaman evdeki herkes etkileniyor. Ben de bu yüzden telefonumu USB ile bağlayıp internet bağlantısını öyle sağlıyorum. Acaba bunun bir çözümü var mıdır yoksa ürün kronik sorunlu olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tp-Link'in çok versiyonu oluyor. Bende de Tp-Link'in bir cihazı var. 5GHz kablosuz ağımı görmüyor bazen görüyordu. Gidip yanlış driveri yüklemişim. Avrupa, Amerika ve UN sürümü varmış. Benimkisi UN sürümüymüş. Kurulu olan driveri silin ve dikkatli bir şekilde sürümüne bakarak yeniden yüklemenizi tavsiye ederim.

Merhabalar TP-Link TL-WN823N ürününün 3. versiyonuna sahibim. Driver'larım son sürümde ve internet bağlantısında hiçbir sorun yok ancak bu ürünü PC'me taktığımda farklı aralıklarda önce ağ bağlantısı 1 birime düşüyor sonra kopuyor ve yeniden bağlanabiliyorum ama o sırada evde Wi-Fi'a bağlı kişilerin de interneti gidiyor. Yani internet gittiği zaman evdeki herkes etkileniyor. Ben de bu yüzden telefonumu USB ile bağlayıp internet bağlantısını öyle sağlıyorum. Acaba bunun bir çözümü var mıdır yoksa ürün kronik sorunlu olabilir mi?
Ben o sorunu burdaki şekilde çözebildim Arkadaşlar. TP-Link WN823n Wi-Fi bağlantı kopması
Arkadaşlar Bu arada yeni çıkan sürcüde Bağlantı sorunları düzeltilmiş. TP-Link TL-WN823N ve .ASUS USB AC 56 ve USB AC 58 GİBİ Adaptörlede çok iyi sonuç veriyor.Artık kopma yaşamıyorum .ben win 10 ve win 11 de sadece aygıt yöneticisinden sürücüyü kurdum. link alttadır. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/wireless/USB-AC58/USB-AC58_20210422.zip

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı