H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Ocak 2021 #1 Sitesinde macOS ile ilgili bir şey göremedim fakat nette macOS üzerinde kullananların olduğunu gördüm. Emin olmak için sormak istedim. Bu ürünün macOS desteği var mı?
Sitesinde macOS ile ilgili bir şey göremedim fakat nette macOS üzerinde kullananların olduğunu gördüm. Emin olmak için sormak istedim. Bu ürünün macOS desteği var mı?
Çözüm tristessehivernale 21 Ocak 2021 Kendi sitesinde yok fakat yabancı kaynaklarda Kext gerektirmeden direkt çalıştığı söylenilmekte. Catalina'da çalıştığını belirtmişler.
Kendi sitesinde yok fakat yabancı kaynaklarda Kext gerektirmeden direkt çalıştığı söylenilmekte. Catalina'da çalıştığını belirtmişler.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 21 Ocak 2021 #2 Kendi sitesinde yok fakat yabancı kaynaklarda Kext gerektirmeden direkt çalıştığı söylenilmekte. Catalina'da çalıştığını belirtmişler. Artı 0 Eksi Çözüm
Kendi sitesinde yok fakat yabancı kaynaklarda Kext gerektirmeden direkt çalıştığı söylenilmekte. Catalina'da çalıştığını belirtmişler.
KS KS H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Ocak 2021 #3 tristessehivernale dedi: Kendi sitesinde yok fakat yabancı kaynaklarda Kext gerektirmeden direkt çalıştığı söylenilmekte. Catalina'da çalıştığını belirtmişler. Genişletmek için tıkla... Cihazımda Qualcomm QCA9377 Bluetooth var. Bunun desteklenmediğini söylemişlerdi fakat ben şuan kablosuz klavye bağladım. Bu nasıl oluyor hocam? Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Kendi sitesinde yok fakat yabancı kaynaklarda Kext gerektirmeden direkt çalıştığı söylenilmekte. Catalina'da çalıştığını belirtmişler. Genişletmek için tıkla... Cihazımda Qualcomm QCA9377 Bluetooth var. Bunun desteklenmediğini söylemişlerdi fakat ben şuan kablosuz klavye bağladım. Bu nasıl oluyor hocam?