TP-Link UB500 bağlandığı halde çalışmıyor

M.Yzr

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO Z690-A WiFi / i5-12600K / ASUS TUF Gaming RTX 4070 OC / Crucial Pro RAM 32 GB (2x16) / Crucial P3 Plus 1TB M.2 / Kingston NV2 500GB / Thermalright Frozen Prism 240 Black ARGB / LG Ultragear 27GR83Q-B 27 / DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB E-ATX.
Meslek
Avukat
Dostlar merhaba,
Bilgisayarımdaki dahili Bluetooth menzili düşük olduğundan dolayı arttırmak amacıyla TP-Link UB500 satın aldım ve kasaya taktım. Kurulumu tamamladım. PS 5 kolunu bilgisayara bağlıyorum fakat oyun içinde kullanmaya çalıştığımda bağlı değilmiş gibi herhangi bir tepki vermiyor. Cihaz listesinden kontrol ettiğimde PS 5 kolu "bağlı" olarak görünüyor. Sorun nedir çözemedim.
Intel Bluetooth Wireless cihazını kaldırmayı denedim, hani belki çakışıyordur diye ama kaldırma başarısız oldu hatası aldım. Devre dışı bırakabildim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Aygıt Yöneticisi.png
    Aygıt Yöneticisi.png
    155,7 KB · Görüntüleme: 71
  • Bluetooth Cihazlar.png
    Bluetooth Cihazlar.png
    499,5 KB · Görüntüleme: 76
  • Bluetooth Cihazlar 2.png
    Bluetooth Cihazlar 2.png
    140 KB · Görüntüleme: 62
  • bluetooth hata.png
    bluetooth hata.png
    103,9 KB · Görüntüleme: 61
Dostlar merhaba,
Bilgisayarımdaki dahili Bluetooth menzili düşük olduğundan dolayı arttırmak amacıyla TP-Link UB500 satın aldım ve kasaya taktım. Kurulumu tamamladım. PS 5 kolunu bilgisayara bağlıyorum fakat oyun içinde kullanmaya çalıştığımda bağlı değilmiş gibi herhangi bir tepki vermiyor. Cihaz listesinden kontrol ettiğimde PS 5 kolu "bağlı" olarak görünüyor. Sorun nedir çözemedim.
Intel Bluetooth Wireless cihazını kaldırmayı denedim, hani belki çakışıyordur diye ama kaldırma başarısız oldu hatası aldım. Devre dışı bırakabildim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bildiğim kadarıyla PS kollarını bağlamak için ekstradan bir uygulama falan gerekiyordu çok bir bilgim yok ama aynı cihaz sorunsuz çalışıyor bende.

Bildiğim kadarıyla PS kollarını bağlamak için ekstradan bir uygulama falan gerekiyordu çok bir bilgim yok ama aynı cihaz sorunsuz çalışıyor bende.
Bu cihazı kasaya takmadan önce dahili bluetooth ile sorunsuz bir şekilde kullanabiliyordum. Ekstra bir uygulama kurmadım. Harici olarak takınca bir uygulama mı indirmek gerekiyormuş?

Bu cihazı kasaya takmadan önce dahili Bluetooth ile sorunsuz bir şekilde kullanabiliyordum. Ekstra bir uygulama kurmadım. Harici olarak takınca bir uygulama mı indirmek gerekiyormuş?

He önceden kendindeki btyle kullanabiliyordun buna geçince sorun yaşadın ben direk hiç bağlanamıyosun sandım yanlış anlamışım özür dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı