İnceleme TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör

Tarih: 19 Ocak 2024
Ürün linki: Amazon.com.tr
Fiyatı: 249 TL (Amazon 80 Tl indirim kupon + Nays indirim 17 TL) 150 TL ye geldi)
Özellikleri ve Driver: Bluetooth 5.0 Nano USB Adapter
Windows 11
Test için kullandığım kulaklık: İnceleme: Logitech G735

İnceleme test

Önce driver yükledim ürüne elime ulaşınca bilgisayara bağladım. Jabra Elite 3 ve Logitech G735 ile test etme fırsatım oldu ilk olarak. Bağlantı performansı iyi ve hem Jabra Elite 3 hem de G735 ürünleri üzerinden Youtube da gecikme var mı yok mu diye baktığımda ise gecikme hissetmedim.
Bilgisayarın arkasına taktım ve kasa masanın üstüne odadan çıkarken 11-12 adımdan sonra kopmalar başlıyor ses kesik kesik olmaya başlıyor Elite 3. iPhone'a bağlıyken evin bi ucundan diğer ucuna gidiyorum neredeyse.

Ürün ve bağlantı görselleri:

Son düzenleme:
Ben 1 ay olmuştur alalı şimdi sizde baktım da 5.0 benımki V1 (versiyon1) yeni sürümü çıkmış 15 Ocak 2024 indireyim güncel olanı bari sizin versiyon kaç kutu üzerinde yazar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-19 121854.png
    52,2 KB · Görüntüleme: 436
Hayırlı olsun. Ben TP-Link yerine Ugreen alınmasını tavsiye etmekteyim. Bende kullanıyorum 10/10. Fiyat farkı yoksa UGreen daha iyi bu arada en ucuz site teknostore, güvenilir bir site bende oradan aldım sıkıntı yok.

Ben bilgisayarda kullanıyorum salona kadar gidiyorum kopma olmuyor ev 230 metre kare TP-Link güzel memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…