Sebebi ne olabilir hocam, normal USB yerlerine taktığımda bir sıkıntı yok sadece orası çalışmıyor ama oraya ben başka şeyler taktığımda çalışıyor.Evet arkadaki portta bozuk kapanıyor.
Sebebi ne olabilir hocam, normal USB yerlerine taktığımda bir sıkıntı yok sadece orası çalışmıyor ama oraya ben başka şeyler taktığımda çalışıyor.Evet arkadaki portta bozuk kapanıyor.
Sebebi ne olabilir hocam, normal USB yerlerine taktığımda bir sıkıntı yok sadece orası çalışmıyor ama oraya ben başka şeyler taktığımda çalışıyor.
Hocam şimdi mouse kablosunu çıkardım ve oraya taktım gene kapandı açıldı bilgisayar bunda bir sıkıntı var evet. Ben bunun kartonunu her şeyini attım ama iade için engel olur diye düşünüyorum, olur mu? Güncellesem düzelir mi ya da? Acil dışarı çıkmam lazım şu an bir iş için de gelince ona göre bir şeyler yapacağım.TP-Link anakartina yük bindirip kisa devre yapabiliyor eğer başka port yoksa iade edin birçok yorumlarda aynı şeyi yaşayan var.
Hocam şimdi mouse kablosunu çıkardım ve oraya taktım gene kapandı açıldı bilgisayar bunda bir sıkıntı var evet. Ben bunun kartonunu her şeyini attım ama iade için engel olur diye düşünüyorum, olur mu? Güncellesem düzelir mi ya da? Acil dışarı çıkmam lazım şu an bir iş için de gelince ona göre bir şeyler yapacağım.
İade için sıkıntı olur değil mi hocam? Kartonun üstündeki bilgiler falan yok kutusu var da kendisinin kutusu.Tamamdır.
İade için sıkıntı olur değil mi hocam? Kartonun üstündeki bilgiler falan yok kutusu var da kendisinin kutusu.
Evet yüksek ihtimalle gelince v2.6'ya güncelleyip test edip duruma göre bakarım hocam artık ya da ön USB kısmından kullanıcam iade olmazsa başka alamam şu anlık.Sıkıntı olur gibi aldığın gibi vermen gerekiyor.
Evet yüksek ihtimalle gelince v2.6'ya güncelleyip test edip duruma göre bakarım hocam artık ya da ön USB kısmından kullanacağım iade olmazsa başka alamam şu anlık.
Siz yada başka biri hayır gerekli indirmen lazım dedi ve onu deme sebebim yapsam bu olay çözülür mü o konuda bilgi almak istedim hocam konunun ismi bile o değil.Ürün tak çıkar, birşey yapmana gerek yok. Geçen açtığın konuda aynı bilgiyi almıştın zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.