Çözüldü TP-Link UB500 ver2.0 sürücü hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10700F 3070TI Macbook air m3 15.6 inc g6 oled 360 hz lg oled77c46la 77 inc ps5 cd edition iphone 15 pro max
Meslek
Öğrenci
Merhaba iyi akşamlar. Ben Technopat'ta bir şey gördüm, Aygıt Yöneticisi'nden Bluetooth ile ilgili ne varsa sil UB500'ü tak driver kur hallolur dedi. Onu yapmaya calısıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatınca aygıt yöneticisindeki Bluetooth'lar yeniden geliyor. Gelmemesi için ne yapmam gerekiyor?

Merhaba iyi akşamlar. Ben Technopat'ta bir şey gördüm, Aygıt Yöneticisi'nden Bluetooth ile ilgili ne varsa sil UB500'ü tak driver kur hallolur dedi. Onu yapmaya calısıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatınca aygıt yöneticisindeki Bluetooth'lar yeniden geliyor. Gelmemesi için ne yapmam gerekiyor?

Kendi kendime çözdüm arkadaşlar. Aygıt Yöneticisi'nden ilk başta Intel Bluetooth'u devre dışı bırakacaksınız sonra harici Bluetooth dongleyi devre dısı bırakacaksınız sonra harici dongleyi aktif edeceksiniz olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı